Doe mee en win op Facebook.com/gezondmarkt

Een gezonde levensstijl begint bij het maken van weloverwogen keuzes. Wat eet je wel? Welke producten gebruik je niet? Leef je milieubewust? Gezondmarkt.nl is een nieuwe Nederlandse webshop die een gezonde levensstijl stimuleert. Ter gelegenheid van de opening van de webshop, lanceert Gezondmarkt.nl een like & win actie op Facebook. Iedereen kan meedoen door het posten van zijn of haar gezondste december-recept. De winnaars ontvangen diverse prijzen.

Facebook Winnen

Facebook: meedoen en winnen!

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een gezonde levensstijl. Denk aan voldoende beweging of de keuze voor biologisch eten. Nu de feestelijke decembermaand in zicht is, hebben we vaak de neiging om dat ‘gezonde’ voor eventjes overboord te gooien. Kan dat niet anders? Gezondmarkt.nl denkt van wel en lanceert op Facebook de like & win actie ‘Stuur jouw gezondste recept in!’.

Hoe doe je mee?
Iedereen mag meedoen door op Facebook.com/gezondmarkt zijn of haar gezondste december-recept in te sturen. Het posten van het recept lukt, wanneer men de Gezondmarkt Facebook-pagina ‘leuk’ vindt. Een deskundige jury, waaronder kokkin Rada Meursing, bekend van Kookstudio.net, kiest de hoofdprijswinnaars uit. De tweede prijs is weggelegd voor diegene die de meeste likes binnenkrijgt op het recept. De derde prijs wordt verloot onder alle likers.

De prijzen:
1e prijs: Complete Yogaset of een Devi Skincare pakket
2e prijs: Granaatappel Elixer
3e prijs: Ayurvedische Elixer

De algemene voorwaarden vindt u hier.

Over Gezondmarkt.nl
Gezondmarkt.nl heeft als doel meer mensen kennis te laten maken met een gezonde lifestyle. De webshop gaat binnenkort van start en heeft in zijn assortiment alleen producten opgenomen die in harmonie zijn met mens, dier en natuur. Zoals homeopathische artikelen, ayurvedische producten, vitamines, natuurlijke cosmetica en biologische etenswaar.

Zomaar een nieuwe webshop is Gezondmarkt.nl echter niet, want het assortiment wordt bijna allesomvattend. De meeste gezonde en natuurlijke merken zult u in de webshop tegenkomen. Hiermee is Gezondmarkt.nl een van de grootste webshops op dit gebied. De opening van de webshop staat gepland aan het einde van 2012.

1 antwoord

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*