Huiswerkinstituut juffrouwjulia staat voor Puber Power!

Bij Huiswerkinstituut juffrouwjulia staat de leerling voorop. Al ruim 6 jaar begeleidt juffrouwjulia leerlingen van diverse middelbare scholen in Haarlem bij het plannen, leren en maken van het huiswerk. Door de begeleiding van juffrouwjulia verbeteren resultaten, zijn leerlingen gemotiveerder voor school en keert de rust thuis terug. Zelfredzaamheid en talentontwikkeling zijn hierbij belangrijke begrippen.

Op woensdagavond 28 november hebben wij Hanneke van der Marel en Pons Jan Vermeer, auteurs van het boek Puber Power, uitgenodigd om u hier meer over te vertellen. Hun motto: wie hoofd, lijf en hart in balans heeft, is pas echt fit voor optimale prestaties!

Ouders, docenten, mentoren, trainers en overige geïnteresseerden zijn van harte welkom voor de lezing over Puber Power op woensdagavond 28 november van 19.30u-22.00u. De lezing vindt plaats bij Huiswerkinstituut juffrouwjulia, Keizerstraat 6 in Haarlem. De toegang is gratis. Voor meer informatie en inschrijving kunt u contact opnemen met Maartje de Boer: maartje@juffrouwjulia.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*