Maak kans op twee gratis kaartjes voor Studio De Bakkerij!

,

ROTTERDAM- Laat tot aan 1 december een recensie achter op Uktuktuk en je maakt kans op 2 vrijkaartjes voor een hele leuke voorstelling van Studio De Bakkerij in Rotterdam!

Een recensie kun je achterlaten op de site (kopje ‘nieuwe spot/review’), op Facebook of op Twitter.

De voorstelling speelt op 16 december om 14.30uur en heet ‘De drie haren van de verschrikkelijke reus’. Het verhaal is een prachtig magisch realistisch sprookje van de Gebroeders Grimm. Op een dag wordt er een bijzondere baby geboren en de voorspelling is dat hij op zijn 14e zal trouwen met de prinses. De Koning probeert alles om dit te voorkomen. En dan….

Niels Kooistra zorgt in deze voorstelling voor het sounddesign in surround. De combinatie van vertellen, stemmen en geluid geven het verhaal een mystieke en sprookjesachtige sfeer.

De voorstelling is voor 8+ en je mag kiezen: of 1 kaartje voor een volwassene en 1 voor een kind, of twee voor twee kids. Meer info over de voorstelling op onze kalender!

En het mooie is: zo help je Uktuktuk en Orange Babies ook weer verder, want voor iedere recensie doneert uktuktuk een klein bedrag aan Orange Babies!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*