Marie brengt nostalgie naar het Amsterdamse Marie Heinekenplein

,

Op 22 november 2012 opent de nieuwe horecazaak Marie (http://www.cafemarie.nl) op het Amsterdamse Marie Heinekenplein officieel haar deuren. Met deze nieuwe zaak willen de eigenaren Bouke de Jong en Raymond van ’t Hooft meer horecavariatie brengen in de Amsterdamse Pijp.

Bij Marie worden typisch Noord- Europese gerechten geserveerd, zoals authentieke kaasfondue en super- schnitzels die over de randen van de borden reiken. Ook de bijgerechten, de lunch en zoetigheden hebben een nostalgisch tintje. Zo worden er tijdens de lunch onder andere stevige clubsandwiches met een huisgemaakte gehaktbal geserveerd en is er keuze uit verschillende zoete gerechten zoals sachertorte en apfelstrüdel. Net zoals de menukaart, zijn ook de prijzen zeer toegankelijk. De drankenkaart biedt volop keuze uit verschillende speciaalbieren, Noord- Europese wijnen en verassende dranken uit de oude doos zoals Bowl en Pimms.

De sfeer en de inrichting van de nieuwe zaak sluiten naadloos aan op de kerngedachte, namelijk knusheid en nostalgie. Zo kan er gezamenlijk worden gegeten en gedronken aan robuuste, lange houten tafels en kunnen gasten elkaar aftroeven tijdens een potje sjoel of ‘’Nageln’’.

Marie geeft jong Amsterdams film, mode, muziek- en kunsttalent de mogelijkheid diverse evenementen en thema- avonden te organiseren. Op deze manier willen de eigenaren de jonge Amsterdammer een fijne plek te bieden waar nieuwe initiatieven en ontmoetingen volop worden gefaciliteerd.

De opening van Marie wordt op 22 november vanaf 19.00 feestelijk ingeluid.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het pr-management van Marie: pers@cafemarie.nl

of neem telefonisch contact op met marketingmanager Eelco Wynia: 06-38088319

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*