Neus trimmer voor mannen en vrouwen

Neus trimmer is zo’n product die veel mensen goed kunnen gebruiken. Want neushaar is alles behalve sierlijk en kan met een neus trimmer eenvoudig worden weggehaald. Een neus trimmer is bovendien zowel voor mannen en vrouwen geschikt, want ja ook vrouwen moeten aan neushaar geloven.

Neus trimmer

Neushaar heeft natuurlijk ook een functie. Neushaar epileren wordt daarom afgeraden. Waarom? Omdat neushaar belangrijk is om bacteriën op te vangen bijvoorbeeld. Wel kun je neushaar trimmen met een neus haar trimmer. Veel mensen doen dat dan ook, alleen is er een groot verschil tussen neus haar trimmers. De ene trimmer is namelijk de andere niet. Hoe maak je een goede keuze tussen zo veel aanbod?

Neus trimmer vergelijken

Je kunt bij het kopen van een neus trimmer natuurlijk letten op de prijs. Je hebt hele dure neus trimmers en je hebt ook veel goedkope. Maar een neus trimmer moet natuurlijk ook lang meegaan. Bij de aankoop moet je dus echt rekening houden met prijs/kwaliteit. Niet alle dure neus trimmers zijn per se goed trouwens. Veel mensen krijgen namelijk bij bepaalde neus trimmers ook irritatie, omdat ze per ongeluk toch haartjes eruit trekken. Dat zijn soms die ronde neus trimmers, met een ronde kop. Beter is het om te kiezen voor een neus trimmer met een platte kop, zodat deze ook makkelijker haartjes kort kan knippen en niet voor irritatie zorgt.

Combi neus trimmer

Een neus trimmer zou je ook nog kunnen gebruiken als oor trimmer. Hierbij worden dan je oorhaartjes korter gemaakt. Dat korter maken zorgt er trouwens voor dat het haar minder opvalt. Ook hier worden de haartjes dus niet gepileerd, maar korter en daardoor onopvallender gemaakt. Je haalt ze dus niet voor honderd procent weg en de haartjes gaan natuurlijk ook weer groeien.

Onderdeel beautyritueel

Regelmatig bijhouden van neushaar en oorhaar is daarom het advies. Het moet een soort beautyritueel worden. Voor mannen bijvoorbeeld als ze zich gaan scheren, om ook met de neus trimmer de neushaartjes weg te halen. En voor dames bijvoorbeeld ook bij het verzorgen van het lichaam.

De neus trimmer waarnaar wordt verwezen in dit artikel, is een goede neus trimmer die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken. Zie hier bij neus trimmer meer informatie over dit product. Je kunt er videos van bekijken op het web. Er is zowel een neus trimmer voor mannen als voor vrouwen. Maar eigenlijk is deze trimmer dus voor meer doeleinden te gebruiken.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*