Ook consument in Rotterdam kan profiteren van 70% korting op gemiddeld tarief makelaars

Vrijdag 9 november heeft WitteWoning Makelaars haar 40e vestiging in Nederland geopend. Via WitteWoning Makelaars kunnen mensen hun woning verkopen. Ook levert WitteWoning Makelaars diensten op het gebied van aankoopbegeleiding en hypotheken. De vestiging is gevestigd aan de Antilopestraat 39 te Rotterdam.

Arjan van de Ruit is franchisenemer in Rotterdam. Hij gaat de concurrentie aan met de gevestigde makelaars.  Vastgoed is geen onbekend terrein voor Arjan. Al eerder is hij succesvol geweest als makelaar. Na 8  jaar gewerkt te hebben in de media keert hij terug in het bemiddelen in Vastgoed en Hypotheken.

Met 40 vestigingen is WitteWoning Makelaars een bewezen makelaardijformule. De formule is in korte tijd zeer succesvol gebleken. De ervaring leert dat binnen een jaar na opening van een vestiging de lokale WitteWoning Makelaars een belangrijke plaats in de plaatselijke makelaardij inneemt. Dit komt in belangrijke mate door het feit dat de courtage gemiddeld 70% lager ligt dan die van concurrerende makelaars. En dat scheelt de consument duizenden euro’s. Traditioneel vragen makelaars tussen de 1,5% en 2% courtage bij de verkoop van een woning. WitteWoning Makelaars vraagt een vergoeding van 0,5%. Op een woning van € 250.000,- scheelt dat inclusief btw ongeveer € 3.500,-

Ook voor aankoopbegeleiding kan de consument bij WitteWoning Makelaars terecht. Het tarief hiervoor is 10% over het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. Het kan dus nooit gebeuren dat de klant de gemaakte winst, of zelfs meer nog, weer moet inleveren. De klant bespaart dus altijd 90% van het prijsverschil en WitteWoning Makelaars doet de onderhandeling. De belangen van WitteWoning Makelaars lopen parallel met die van de klant, want hoe meer WitteWoning Makelaars bespaart hoe meer WitteWoning Makelaars betaald krijgt. Alles op basis van no cure no pay. Geen aankoop, geen rekening. Ook dit is een andere manier van werken dan gebruikelijk is in de makelaardij.

WitteWoning Makelaars is een retailorganisatie op het terrein van makelaardij. Er zijn al WitteWoning Makelaars in Papendrecht, Delft, Vlaardingen en vele andere plaatsen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*