Politie start offensief donkere dagen

, ,

Met minder dan een maand te gaan tot de kortste dag op 21 december, zijn de donkere dagen van het jaar weer aangebroken. Inbrekers worden actiever in deze periode, weet de politie. Daarom is het Groningse politiekorps een donkeredagenactie gestart, die deze week in Stadskanaal wordt gehouden. Met de actie wil de politie inwoners bewust maken van de hogere kans op inbraak gedurende de winter.

Het Donkere Dagen Offensief is volgens de politie opgezet omdat inbraken in de winterperiode ieder jaar stijgen. Een woninginbraak kan grote impact op het slachtoffer hebben, aldus de dienders. Door een aantal simpele acties kunnen burgers de kans op een inbraak in hun woning fors verlagen. Het gaat dan voornamelijk om het plaatsen van goed slotmateriaal. Ook is het vanzelfsprekend van belang dat, wanneer goede sloten geplaatst zijn, het nieuwe materiaal goed gebruikt wordt. De slotenmakers van 0800 Slotenmaker zijn blij met deze actie van de politie, en helpen woningeigenaren graag bij het op peil brengen van de beveiliging van hun huis.

Juiste sloten

De slotenmakers van 0800 Slotenmaker werken in iedere regio van het land. Zij kunnen u helpen met het kiezen van de juiste sloten, waardoor u ook in donkere tijden veilig van huis kunt gaan. Door het plaatsen van veiligheidsbeslag en extra vergrendeling op vensters, werkt u aan inbraakpreventie voor uw eigen woning.

Onze slotenmakers werken volgens het unieke concept van 0800 Naambellen. Via een landelijk nummer, 0800 Slotenmaker (0800 7568366), komt u in contact met een lokale ondernemer, die snel aanwezig kan zijn. Na het intoetsen van uw postcode wordt u meteen doorverbonden met een professional, die in staat is het juiste slotenmateriaal te plaatsen. Zij kunnen ook helpen als u overhoopt door een inbreker getroffen bent, en snel nieuwe sloten nodig heeft.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*