Quanza Engineering wederom genomineerd voor de High Growth Awards als krachtige en kwalitatief snelle groeier op nieuwe markten

Quanza Engineering, specialist van 100% beschikbare ICT-systemen  voor netwerk- en systeemintegratie, is weer genomineerd voor de High Growth Awards. Genomineerden van deze onderscheiding strijden om de titel van ´beste groeibedrijf in de regio,´ dat ook de kwaliteiten in huis heeft om blijvend te presteren.

De winnaars worden woensdag 28 november bekend gemaakt in het hoofdkantoor van Rabobank Nederland te Utrecht. De High Growth Awards wordt georganiseerd door Porth4Growth, platform voor groeiondernemingen, samen met partners Rabobank en Grant Thornton. Op de website www.highgrowthawards.nl is hierover meer informatie te vinden.

Met deze nominatie voor de High Growth Award bewijst Quanza Engineering dat het weer een flinke omzetgroei heeft gerealiseerd, ten minste twintig procent per jaar en drie opeenvolgende jaren lang. Ook het feit dat Quanza Engineering dit jaar voor de vierde keer voor de FD Gazellen is genomineerd, onderstreept dit.

Groei en kwaliteit
Voor de High Growth Awards speelt de kwantitatieve groei een belangrijke rol, maar het is de kwaliteit van de groei die doorslaggevend is. Zo weegt de jury ook het ondernemersprofiel van Quanza Engineering mee: de voorbeeldfunctie die Quanza heeft en de rol van strategie in het groeiproces. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt alle genomineerde bedrijven en een onafhankelijke accountant controleert de groeicijfers.

Frans ter Borg, directeur van Quanza Engineering: ”We zijn trots op onze nominaties. Behalve voor de High Growth Awards zijn we ook genomineerd voor de FD Gazellen. Eerder dit jaar wonnen we de Oracle Excellence Award in de categorie opslag- en serversystemen.”

“We zien dat ICT in een financiële crisis vaak een middel is om te besparen. Voor Quanza geldt dat minder: wij bouwen ook de betrouwbaarste infrastructuren voor gezond groeiende bedrijven. We zitten meestal aan de kant van de economie waar het goed gaat en breiden ons aanbod steeds verder uit, zoals met veilige privéclouds, waarmee we nu nieuwe markten aanboren.”

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*