Samenwerking Sofon en Quinso bekroond met SAP-certificering

Son, 6 november 2012 – Sofon, leverancier van software voor verkoopondersteuning, en Quinso, dienstverlener op het gebied van SAP zijn een samenwerkingsverband aangegaan dat zich toespitst op het realiseren van integraties tussen Sofon en SAP.

Voor bedrijven die klantspecifieke producten en diensten leveren is het uitbrengen van offertes een belangrijk onderdeel van het verkoopproces. Voor het eenvoudig, snel en correct genereren van offertes van complexe producten en diensten is een ERP-systeem meestal minder geschikt. Sofon Guided Selling biedt standaard software voor behoefteanalyse, productconfiguratie, salesconfiguratie, calculatie en offertegeneratie. Om de samenwerking tussen verkoop, engineering en productie goed te laten verlopen is een integratie tussen Sofon en een ERP-systeem vrijwel altijd aan de orde.

Veel middelgrote en grote ondernemingen die klantspecifieke producten verkopen maken gebruik van SAP. Om de integratie tussen Sofon en SAP zo eenvoudig en goed mogelijk te laten verlopen hebben Sofon en Quinso een standaard connector ontwikkeld. Deze connector is na een grondige test door SAP voorzien van het SAP-certificaat ‘SAP Certified Integration with SAP Applications’.

Marijn Schouten, Director Business Development van Sofon: “Quinso is een kundige SAP-specialist met korte lijnen. Diverse projecten bij Sofon-klanten hebben intussen bewezen dat we goed met elkaar kunnen samenwerken. Ook laat de certificering zien dat de samenwerking perfect functioneert”.

Hubert Wezenberg, Managing Partner van Quinso: ”Sofon biedt SAP-gebruikers een belangrijke toegevoegde waarde in een kritisch deel van het bedrijfsproces. Met Sofon kunnen SAP-gebruikers sneller en beter offertes maken. Met onze expertise ondersteunen wij Sofon en Sofon-klanten bij het realiseren van betrouwbare en aanpasbare interfaces tussen Sofon en SAP”.

Over Sofon:
Sofon is leverancier van verkoopondersteunende software onder de naam Sofon Guided Selling. Met Sofon worden offertes, contracten, orders en andere verkoopdocumenten eenvoudig, snel en foutvrij samengesteld. Sofon Guided Selling ondersteunt onder meer calculatie, configuratie, visualisatie en documentgeneratie in iedere wenselijke taal. Zo gaan verkoopkosten omlaag, nemen levertijden af, nemen scoringskansen toe en verbetert de samenwerking tussen klanten, dealers, verkoop, engineering en productie. Sofon-gebruikers zijn middelgrote en grote, internationaal georiënteerde bedrijven die klantspecifieke producten of diensten leveren, zoals Philips Healthcare, Ricoh, Tyco Valves & Controls en Aebi Schmidt. Sofon heeft vestigingen in de Benelux, Duitsland, Groot-Brittannië en de USA en ondersteunt klanten in meer dan 50 landen. Voor meer informatie over Sofon: www.sofon.com.

Over Quinso:
Quinso – Quality in Solutions, een team van zeer ervaren SAP consultants. Door de jarenlange ervaring, branchespecifieke proceskennis in combinatie met SAP kennis levert Quinso in Europa hoogwaardige consultancy. Totaaloplossingen op het gebied van SAP software in de productie- en groothandelsbranche is waar Quinso in excelleert. Al onze consultants hebben meer dan 10 jaar ervaring in het implementeren van SAP projecten in onder andere de productie- en groothandels branche. Naast de SAP ERP implementaties heeft Quinso de focus op Supply Chain Management, Proces Integratie en Shopfloor Integratie voor bovengenoemde branches. Voor meer informatie over Quinso: www.quinso.com

Contact:
Marijn Schouten, Director Business Development
e-mail: m.schouten@sofon.com
telefoon: +31 40 26 79 814
Kenny van Sleuwen, Solution Architect
e-mail: kenny.van.sleuwen@quinso.com
telefoon: +31 73 68 68 775

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*