Syrische Comité erkent de Nationale Coalitie

De volksopstand voor vrijheid in Syrië duurt nu al 20 maanden en is ontaard in een humanitair drama.  Machteloos kijkt de wereld toe hoe het geweld escaleert en hoe hele steden in puin worden gelegd.

De Nationale Coalitie van Krachten van de Syrische Revolutie en Oppositie is afgelopen zondag, 11 november 2012, in Doha, te Qatar, opgericht. Vertegenwoordigers van verschillende  stromingen, van binnen en buiten Syrië, uit de politiek, economie, religie, litteratuur…, maar ook van mensenrechtenorganisaties, zijn bijeen gekomen en hebben een overeenkomst getekend.

Wij, van Het Syrische Comité,  beschouwen deze overeenkomst als een belangrijke stap in de richting van het omvallen van het regime en als een  mijlpaal  in de vorming van een brede en representatieve oppositie die de volledige diversiteit van het Syrische volk weerspiegelt en kan waarborgen.

Het Syrische Comité erkent de nieuwe overkoepelende Syrische oppositiegroep als een legitieme vertegenwoordiger van de oppositie. We zien ernaar uit de nationale coalitie te ondersteunen terwijl ze een koers uitzet zowel richting het einde van het bloedige bewind van Assad als verder nog, richting de vreedzame, rechtvaardige en democratische toekomst die alle inwoners van Syrië verdienen

Het Syrische Comité

in Nederland

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

R. Abdul fattah   tel;  0620066430

M. Fattal              tel:  0638366063

E-mailadres: cenp@syrischecomite.nl

Kamer van Koophandel: 55968600

Triodos bank, rekeningnummer 254800629

You can follow us on our facebook page: Syrischecomité

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*