TeleForwarding faciliteert wereldwijde gratis 00800 telefoonnummers voor de gezondheidssector

, ,

Terwijl de vraag naar beter betaalbare en efficiëntere communicatietechnologieën binnen de gezondheidszorg toeneemt, versterkt TeleForwarding haar sleutelrol in deze sector.

AMSTERDAM, NEDERLAND (20-11-2012) – TeleForwarding vereenvoudigt de gezondheidszorg met haar geavanceerde internationale servicenummers en toll free diensten. Hierbij ligt de focus op het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten die zowel aan de behoefte van ondernemingen in de sector als aan die van de patiënten voldoen.

De internationale gezondheidssector wordt beïnvloed door een aantal geografische trends, waaronder een groeiende en vergrijzende bevolking, toenemende globalisatie en opkomende innovatieve technologieën. Deze ontwikkelingen kunnen behoorlijke obstakels vormen voor bedrijven in de gezondheidszorg. Door menselijk inzicht te combineren met klinische vakkennis uit de sector zelf, streeft TeleForwarding ernaar deze obstakels uit de weg te ruimen om zo de tevredenheid van de patiënten te bevorderen en tegelijkertijd de lasten in de gezondheidssector te verminderen. Met internationale 00800 telefoonnummers en op maat gemaakte faciliteiten, zoals voice2mail, ben het Online Telefoonverkeer Dashboard kan de gezondheidssector zelf gemakkelijk haar telefonische infrastructuur managen en controleren. Op deze manier stellen de services van TeleForwarding bedrijven in staat om snel te reageren op de ontwikkeling van vraag en aanbod in de gezondheidsector.

“Toll free services, waaronder internationale gratis telefoonnummers, geven een bedrijf in de gezondheidssector de mogelijkheid om zich van de concurrentie te onderscheiden door het leveren van uitzonderlijke service en zorg aan klanten over de hele wereld, “ zegt Hans Lasonder, General Manager van TeleForwarding. “In deze tijd, met al haar ontwikkelingen en vooruitgang, wordt de wereld steeds complexer, wat zeker niet in ieders voordeel werkt. Deze toenemende complexiteit is ook van toepassing op de gezondheidssector. Ondanks de constante technische innovaties, is er in deze markt nog steeds een grote vraag naar persoonlijke communicatie en klantenservice. TeleForwarding stelt bedrijven in de gezondheidszorg in staat om deze sterke behoefte aan persoonlijk contact te bevredigen door middel van toll free services, waarmee bedrijven informatie kunnen geven en hulp kunnen verlenen aan iedereen die daar behoefte aan heeft, elke dag opnieuw en op elk uur van de dag.”

Bij TeleForwarding streven we ernaar om continu bij te dragen aan een betere en gezondere wereld met onze internationale gratis telefoonnummers en services. We stellen patiënten in staat om organisaties in de gezondheidssector gratis te kunnen contacteren, en leveren bovendien diverse betrouwbare oplossingen die in de behoeften van bedrijven in deze sector èn die van hun klanten voorzien.

Voor meer informatie over de voordelen van de internationale gratis telefoonnummers en toll free services van TeleForwarding kunt u een kijkje nemen op onze website www.teleforwarding.nl U kunt ons ook direct bereiken via het gratis telefoonnummer 00800 00123456.

Over TeleForwarding
TeleForwarding is een multinationaal telecombedrijf dat is gespecialiseerd in het wereldwijd leveren en implementeren van inbound voice services. Gedurende het afgelopen decennium hebben onze betrouwbare diensten en oplossingen bijgedragen aan de groei van talrijke bedrijven door het opbouwen van stabiele en vertrouwde merken met een sterke toewijding aan kwalitatief hoogwaardige klantenservice. Wij investeren in baanbrekende technologieën, verleggen steeds opnieuw de grenzen van de innovatie en zijn continue op zoek naar nieuwe markten. Hiermee creëren we bij TeleForwarding doorslaggevende meerwaarden voor onze relaties en klanten.

# # #

Voor media contact:

TeleForwarding
Anniek van Engelenburg, Webmaster
Amstelveenseweg 653
1081 JD Amsterdam
Nederland
E-Mail: vanengelenburg@teleforwarding.com
Telefoon: 00800 00123456

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*