Time It Award winaars 2011-2012 wederom verkozen tot Beste Netwerkers van het jaar 2012-2013

Tijdens de zakelijk succesvolle netwerkbijeenkomst Open Coffee Domstad op vrijdag 2 november staan 5  genomineerden met spanning te wachten op de uitslag ‘De Netwerker van het Jaar 2012-2013 van Open Coffee Domstad. Deze 5 zijn: Michel Woutersen van Viduals, Henk-Jan Geel van Bright Mind Media, Paul de Klein van Bluedrop en Liesbeth Pak van EHBOdoos.nl en Peter Klink van EHBodoos.nl.

Met bijna 700 leden behoort Open Coffee Domstad tot de best bezochte van alle Open Coffee’s in Nederland. Het aantal leden wat iedere maand aanwezig  is, gecombineerd met de hoeveelheid zaken die wordt gedaan, is enorm.

Peter van Deutekom van Time IT heeft voor een mooie bokaal voor de uiteindelijke winnaar gezorgd en Josje van Oostrom van Profondo geeft hier een heerlijke fles Italiaanse wijn bij. Sjoerd de Wilde van Dutch Christmas Gifts biedt daarnaast alle genomineerden een mooi cadeau aan uit zijn bijzondere assortiment relatiegeschenken.

Rond 10:00 uur geeft Richard van Dijk, organisator van Open Coffee Domstad, het verlossende woord. Peter Klink van EHBOdoos.nl, de winnaar van vorig jaar, haalt ook dit jaar de meeste stemmen binnen. Daarnaast behoudt ook Liesbeth Pak van EHBOdoos.nl haar titel Beste Vrouwelijke Netwerker.

Om alle netwerkers te bedanken voor hun stem in 2011, hebben Liesbeth Pak en Peter Klink ervoor gezorgd dat iedereen die niet genomineerd is toch met een cadeau naar huis gaat. Het boek Happy Kids van Stella van de Griend is door de twee van EHBOdoos.nl in goudpapier verpakt en wordt na de uitslag vol passie en enthousiasme aan iedereen uitgedeeld.

EHBOdoos.nl zegt over dit cadeau: “Het is de metafoor van de ouder-kind relatie waar dit boek inhoudelijk voor staat. Dit heeft alles te maken met netwerken en Open Coffee. Waar de afkorting HAPPY voor staat (luisteren en contact maken, accepteren, problemen oplossen, zelfstandigheid vergroten en successen vieren) sluit voor ons en naar onze mening precies aan wat wij in het leggen van zakelijke contacten doen en beleven. Met name het vieren van successen gebeurt veel te weinig in de zakelijke omgevingen waar wij ons in begeven.”

Naast Netwerkers van het jaar en ondernemers met EHBOdoos.nl, zijn Peter Klink en Liesbeth Pak auteurs van de bestseller Het Netwerkersboek! Recensies over dit boek van diverse lezers zijn te vinden op http://www.netwerkersboek.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*