Uktuktuk – Lekker naar buiten met je spruiten – nu ook live in Amsterdam

, , , ,

Uktuktuk is sinds 1 november live in amsterdam! Daarmee biedt Uktuktuk dus zowel in Rotterdam als in Amsterdam alle leuke en kindvriendelijke adresjes en evenementen….voor en door ouders en zeg nu zelf…ouders luisteren toch vooral naar andere ouders als het gaat om tips: op www.uktuktuk.nl vind je ze!

Kom je regelmatig met de kids in Amsterdam, dan is de site superhandig. Je vindt er alle leuke evenementen op, maar ook de kindvriendelijke restaurants (incl. selectiemogelijkheden als verschoontafel, kinderstoel, bio ed) en alle leuke parken en speeltuinen.

Woon je in Amsterdam met kids, dan bof je maar, want wat is er in Amsterdam veel te doen voor ouders met hun kids!

En met het groter groeien hoorde ook een nieuw jasje: we hebben een aangepast logo en een paar aanpassingen aan de site! Je kunt ons ook volgen op twitter (@uktuktuk010 en @uktuktuk020) en facebook (www.facebook.com/uktuktuk).

www.uktuktuk.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*