Varen en fietsen tijdens je vakantie

Nieuwe site met alle fiets-vaarvakanties.

Het Vaarbedrijf biedt de mogelijkheid om een groot aantal schepen in Nederland te boeken. U kunt een salonboot huren voor een boottocht, een partyschip voor een feest, of een motorschip voor een fiets-vaarvakantie. Sinds kort heeft Het Vaarbedrijf een nieuw site online met alle fiets-vaarvakanties onder de domeinnaam Dutch Barge Cruises.

Op vakantie in eigen land

Steeds meer Nederlanders kiezen er voor om in eigen land op vakantie te gaan. Hoewel de fiets-vaarvakanties in het buitenland genoegzaam bekend zijn is het Nederlandse publiek hiervan minder op de hoogte. Vandaar dat Het Vaarbedrijf speciaal een site heeft ingericht om niet alleen de Engels- en Duitstalige bezoeker van dienst te zijn maar ook de Nederlandse tourist de gelegenheid te geven kennis te maken met deze actieve vakantie.

Fietsen en varen voor iedereen.

Er zijn verschillende fiets-tours waar u individueel op kunt inschrijven. In het voorjaar zijn er tours van 4-5 dagen en in de zomermaanden duren de reizen over het algemeen 7 dagen.

Wilt u liever het schip exclusief afhuren dan kunt u het hele schip charteren. Vaak is het mogelijk om zelf een vaarroute voor te stellen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*