Veel van de vakantiehuizen in Ierland zijn sterk in prijs gedaald.

Rotterdam, Zuid Holland – november, 5 2012 – Voor 2013 hebben vele vakantiehuis eigenaren in Ierland besloten om hun prijzen 1 prijs categorie te verlagen. En u kunt daar nu van profiteren ! Nog nooit in Ierland geweest ? Of Ierland ‘verslaafde’ ? Boek nu dat schitterende vakantiehuis door geheel Ierland.

Greenwood Vakantiehuizen bied vakantiehuizen aan door geheel Europa, en recent ook luxe accommodaties in Zuid Afrika. Sinds 1984 boeken vele vakantie liefhebbers en rustzoekers het ideale vakantiehuis voor elk budget. Van zeer luxe tot minimalistisch. De eigenaren van vele vakantiehuizen in Ierland hebben de huurprijzen verlaagd om Ierland nu nog interessanter te maken voor de bezoekers aan het schitterende land. Dit is dus de ideale mogelijkheid om een ruimer vakantiehuis te boeken voor de prijs van vorig jaar. Greenwood bied u de mogelijkheid om in combinatie met de vakantiehuis huur direct een overtocht met leuke overtocht te boeken. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om een fly-drive te boeken. Het bijboeken van een annuleringsverzekering of reisverzekering is altijd een sterke aanrader, en word actief aangeboden via Greenwood.

Super kortingen in verhuur prijzen in Ierland. Alle vakantiehuizen op http://ierland.greenwood.nl zijn in prijs verlaagd in alle seizoenen. De ideale mogelijkheid om een luxer of ruimer vakantiehuis te huren voor vorig jaar’s prijs.

Greenwood is sinds 1984 specialist is in de verhuur van karaktervolle vakantiehuizen, cottages en boerderijen voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Huizen ver weg van massatoerisme en pretparken, waar bij uw aankomst het haardhout vaak is aangelegd om u te verwarmen op koele avonden. Greenwood werkt samen met plaatselijke agenten die de accommodatie en hun eigenaren persoonlijk kennen. Er is een jaarlijkse inspectie door zowel onze agenten als door de Tourist Boards. Wij zijn een relatief klein kantoor, maar des te beter in onze service en snelheid. Er is een aanbod van huizen varind van aantrekkelijke eenvoud tot ingetogen luxe. De huurprijzen lopen uiteen van circa EURO 200,- tot circa EURO 15.000,- per huis per week. Persoonlijk advies inzake uw vakantiehuis, overtocht en verzekeringen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*