Vloerverwarming onder laminaat? Thermo Lámina is dé oplossing!

, ,

Wilt u vloerverwarming onder laminaat? Dan is de verwarmingsfolie van Thermo Lámina de ideale oplossing om binnen een mum van tijd uw laminaat van vloerverwarming te voorzien. Het is gemakkelijk aan te brengen en het is de ideale vloerverwarming voor laminaat.

Altijd warme voeten wanneer u dat wilt.

De flinterdunne verwarmingsfolie (slechts 0,2mm!) van Thermo Lámina kan perfect onder uw laminaat aangebracht worden. Door de speciale legering van de verwarmingsdraden en de beveiligingen in de  constructie van het verwarmingssysteem, wordt de folie nooit te warm, ook niet indien de folie dubbel gelegd wordt. Uw kostbare laminaat raakt nooit beschadigd. In tegenstelling tot veel andere elektrische vloerverwarming is uw laminaat goed beschermd door de laminaatverwarming van Thermo Lámina en heeft u altijd op een veilige manier warme voeten.

De voordelen van laminaatverwarming  van Thermo Lámina op een rij:

  • Gemakkelijk zelf aan te leggen, eenvoudig & snel.
  • Snelle opwarmingstijd.
  • Gratis thermostaat twv € 45,-
  • Lage aanleg & installatiekosten.
  • Duurzaam & kwaliteit.
  • Gezonder leefklimaat in de kamer.
  • Geen radiatoren door onzichtbare verwarmingsfolie.
Heeft u een vraag of wilt u vloerverwarming laminaat? Neem gerust contact met ons op of bekijk in de webshop.
Hoe werkt onze vloerverwarming onder laminaat? Door de isolatielaag onder de laminaatverwarming wordt alle warmte naar boven gedrukt. Daar wordt de laminaat langzaam opgewarmd en verdeelt de warmte zich over het gehele oppervlak van de laminaatvloer. Het laminaat wordt zo een gigantische radiator die een aangename warmte verspreidt. Omdat de gehele vloer verwarmt, wordt de warmte zeer gunstig verspreid en wordt het ook in elke hoek van de kamer aangenaam warm en niet alleen in de buurt van de radiatoren, zoals bij een traditioneel systeem. Bovendien kan door het warme-voeten-gevoel de thermostaat een paar graden lager gezet worden, zonder dat de warmtebeleving minder wordt. Let wel, het laminaat moet geschikt zijn om op een vloerverwarming gelegd te worden.

Kies voor een gezonde en aangename leefomgeving

Laminaat is gemakkelijk schoon te houden en daarom ideaal om een gezonder leefklimaat te krijgen. Bij een gezonde vloer hoort echter ook een gezonde vloerverwarming. De laminaatverwarming van Thermo Lámina zorgt er voor dat het goede van een laminaatvloer behouden blijft en dat u een aangename leefomgeving creëert. In onze webshop kunt u in een handomdraai kiezen voor een gezonde, veilige en duurzame leefomgeving door te kiezen  voor een laminaat vloerverwarming van Thermo Lámina, uw ideale verwarming.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*