Wat zijn de kosten voor het aanvragen van faillissement?

Indien uw debiteur hardnekkig verzuimt de openstaande vordering te voldoen en reguliere incasso maatregelen als aanmanen of (dreigen met) beslaglegging niet afdoende zijn, kunt u overgaan tot het aanvragen van faillissement van de wanbetaler.

Kan ik zelf de faillissementsaanvraag verzorgen?
Het aanvragen van faillissement dient te gebeuren door een advocaat. Deze zal de voorbereidingen treffen en de faillissementsaanvraag indienen bij de rechtbank. Onze incasso advocaten richten zich volledig op incassotrajecten en hebben dan ook ruime ervaring met het aanvragen van faillissementen. Voor het indienen van een faillissementsaanvraag zijn wel een of meerdere steunvorderingen nodig. Onze advocaten kunnen u ook helpen bij het zoeken van steunvorderingen voor een faillissementsaanvraag.

Wat zijn de kosten van de faillissementsaanvraag?
De kosten voor de faillissementsaanvraag liggen vast bij e-Legal en zijn niet afhankelijk van de vordering. De kosten bedragen € 675,00 (exclusief BTW en kosten van derden).

Indien de debiteur alsnog zal overgaan tot betaling, zullen de advocaten van e-Legal trachten deze kosten op de wanbetaler te verhalen. Het indienen van de faillissementsaanvraag kunt u eenvoudig en veilig online regelen bij het incasso indienen via ons incassoformulier. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen via nummer 010-8200284. Wij staan u graag te woord.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*