Casa Canillas Bo, een andere kijk op een luxe vakantie.

, ,

Wanneer je voor zon gaat hoef je niet ver te zoeken. Op nog geen 2:30 uur vliegen staat u aan de Costa Del Sol waar de zon minimaal 300 dagen per jaar schijnt.
Het huidige vakantie-aanbod bestaande uit een bonte mix van hotels, appartementen en luxe vrijstaande villa’s en is het niet eenvoudig een vakantiehuis te vinden met een eigen karakter. De vakantie villa die dit wel in zich heeft is Casa Canillas Bo.

Op nog geen uur rijden vanaf het vliegveld Malaga en een kleine 30 minuten van de badplaats Torre del Mar, ligt deze ruim opgezette en luxe villa met riant zwembad op 1 hectare eigen grond. Een fantastische locatie waar je in en rondom het huis geniet van privacy, rust en een geweldig uitzicht.

Casa Canillas Bo is gelegen op 550 m hoogte in het voorgebergte van de Sierra Nevada. De villa kijkt uit op de Middellandse Zee en is omgeven door cactussen, wijnranken, olijf-, amandel-, en vijgenbomen. Vanaf de verschillende terrassen geniet je ‘s avonds van spectaculaire zonsondergangen. Casa Canillas Bo biedt u in een staal van 25 min rijden, bergen, natuur, strand, zee, meren, veel activiteiten voor het gehele gezin.

De villa  is ruim geschikt voor 8 personen en voorzien van veel luxe en comfort. Binnen geniet de gasten van 3 ruim opgezette slaapkamers, 2 badkamers, 3 toiletten, de eetkeuken met bijkeuken en een riante living. Buiten van het overdekte terras met grote eettafel, de kingsize loungebank van 7 bij 3 m met zonnezeilen en het heerlijke zwembad van 12 bij 4 m met inlooptrap en buitendouche! De villa is 30 meter lang en volledig gelijkvloers met rondom terrassen.

Casa Canillas Bo is een recent volledig naar eigen ontwerp afgebouwd en ingerichte villa. Er is zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke materialen en plaatselijke aannemers. Natuursteen uit de achterliggende bergen, gerecupereerde materialen en de natuurlijke begroeiing van het landgoed vormen de basis. Met eigentijdse elementen is  er vervolgens gedecoreerd. Het huis, de inrichting, de loungebanken en het zwembad stralen rust en een ingetogen luxe uit en voelen daardoor goed aan. De gehele opzet past daarom perfect bij de omgeving. Een omgeving waar op 10 kilometer ook een groot boeddhistisch centrum te vinden is en uitkijkt over verschillende valleien. De omgeving het huis straalt “Zen” uit. Leef en beleef uw vakantie zonder geleefd te worden.

1 Beeld zegt meer dan 1000 woorden dus neem een kijkje bij CC-Bo  www.casacanillasbo.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*