Dominicaanse Republiek

Vakantie Dominicaanse Republiek neemt met de dag toe aan populariteit. Dit heeft met name te maken met het feit dat de meeste resort c.q. hotels all inclusive zijn en een zonvakantie zo goed als gegarandeerd is in dit prachtige Caribische gebied. We kunnen stellen dat de prachtige parelwitte, goudgeel zandstanden van dit eiland een ware trekpleister voor de toeristen aan het worden is en wordt.In ons assortiment hebben we nagenoeg alle all-inclusieve vakanties opgenomen. Daarbij kunt u denken aan resort met 4 en 5 sterren maar ook aan appartementen en villa’s. We hebben ons aanbod zo veel mogelijk op onze alle doelgroepen proberen te richten.

Een geschikte keuze maken?
Omdat we een aanbod van meer dan 50 hotels in kaart hebben gebracht, kunnen we begrijpen dat het maken van een geschikte keuze lastig is. Hierbij trachten we u handvaten te geven om een geschikte en vooral een goeie keus te maken bij het kiezen van de betreffende resort. Bekijk onze tips goed en boek uw succes zonvakantie. We hebben nagenoeg alle bestemmingen in het Dominicaanse Republiek voor u op een rijtje gezet.

Tips
Wilt u een 4 of 5 sterren all-inclusive hotel met haar prachtige parelwitte zandstranden, dan kunt u het aan het goeie adres bij de streken Punta Cana en Bavaro in het Oosten van Dominicaanse Republiek. Overigens liggen de meeste hotels in dit gebied.

Bent u juist avontuurlijk en ondernemend ingesteld, dan kunt u het beste voor de Noordkust kiezen. Hierbij zijn de plaats Cabarete, Puerto Plata en Sousa de meest geschikte bestemmingen van Dominicaanse Republiek. De plaats Cabarete is daar en tegen een ideale plek om te surfen en te kiteboarden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*