Eerste pulserende vibrator is een feit, Fun Factory Stronic Eins

Hier is iets om naar uit te kijken voor de feestdagen. Vanaf nu heeft Fun Factory hun eerste Pulsator vibrator gelanceerd, de Stronic Eins. Met de nieuwe gepatenteerde technologie, geeft de Stronic typische vibraties door krachtige stoten met behulp van een complex gewogen apparaat in plaats van een motor. Een paar fabrikanten hebben op deze manier al geprobeerd deze technologie toe te passen, maar niemand is al zo ver als Fun Factory.

Deze nieuwe vibrator is veelbelovend. “De ervaring leert dat sterk en stevig impulsen – vergelijkbaar met stoten – mensen in staat te stellen om te genieten van seks, op een meer intense manier dan alleen maar trillingen”, zegt Dirk Bauer, oprichter en Managing Director bij Fun Factory GmbH in Duitsland. “Na 18 maanden van ontwikkeling van dit product, zijn we klaar om de markt een sensationele nieuwe soort vibrator, een Pulsator, die de natuurlijke bewegingen van vrijen nabootst.”

De Stronic biedt 10 verschillende programma’s, variërend van snelle stoten tot langzame en doordringende stoten. Deze vibrator heeft ook een lock-modus voor discreet vervoer. Naast de stoten technologie van Stronic, is deze vibrator oplaadbaar, 100% waterdicht en is gemaakt van veilige silicone. De Fun Factory Stronic is beschikbaar in hot pink en diep violet.

“Stronic Eins is het begin van een nieuw tijdperk voor de Novelty Industrie: De Pulsator Era”, zegt Frederic Walme, CEO van Fun Factory USA. “De pulserende technologie is een revolutie op de markt, en het begin van een nieuwe trend in de erotiek. Frederic Walme is er trots op dat Fun Factory zijn positie als een echte vernieuwer in de markt weet te versterken. Met meer gadgets in de pijplijn voor 2013, zal Fun Factory doorgaan om grenzen te verleggen en innovatieve plezier te brengen.