Hotels Den Haag op Twimpress

, ,

Twimpress is een website waarop u reviews kunt lezen over hotels in heel Nederland. U kunt reviews lezen van gebruikers maar ook van de website zelf. De reviews van gebruikers worden geplaatst via de sociale media waarbij ook rapportcijfers worden gegeven aan het hotel. De reviews van de website zelf worden aangegeven met sterren waarbij nul sterren het laagste cijfer is en vijf sterren het hoogste.
Er staan verschillende hotels op die gevestigd zijn in de grote steden in Nederland. Dit zijn de belangrijkste steden op het gebied van toerisme. U kunt bijvoorbeeld zoeken naar hotels in Amsterdam of in Den Haag. Deze steden kunt u onderaan de startpagina vinden.

Design

Het design van de website is erg strak. Er wordt weinig gebruik gemaakt van kleur: zwart, grijs en wit voeren de boventoon. Twimpress ziet er door het minimale kleurgebruik professioneel en modern uit. Ook de vormen van Twimpress zorgen voor een professionele uitstraling. Verder wordt duidelijk uitgelegd hoe de website werkt. Dit wordt gedaan met behulp van plaatjes en korte aanwijzingen. Er staat weinig tekst op en dat leest makkelijk weg. Twimpress is verder ook erg overzichtelijk.

Den Haag

Zoals eerder vermeld, kunt u zoeken naar hotels door middel van de grote steden die onderaan de startpagina van Twimpress staan. Een van deze steden is Den Haag. In Den Haag zijn verschillende hotels gevestigd die u kunt vinden met behulp van Twimpress. Als u klikt op deze stad, dan ziet u de reviews van de website zelf die aangegeven zijn met behulp van sterren. Als u verbleven heeft bij een van deze hotels dan kunt u het hotel daarna een rapportcijfer geven.

U kunt de site bezoeken op www.twimpress.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*