Jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw CV

, ,

Het onderhoud van uw CV is erg belangrijk om te voorkomen dat u op een lastig moment met een storing wordt geconfronteerd; u zit immers niet te wachten op ineens een koude douche of een uitgevallen verwarming! Bovendien is een CV ketel vaak een dure aanschaf en een echte investering. Een jaarlijkse onderhoudsbeurt zorgt ervoor dat uw CV blijft werken zoals het hoort en zo lang mogelijk meegaat.

Veel installatiebedrijven bieden u bij aanschaf van een CV ketel de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Dit lijkt misschien wat overdreven bij een nieuwe ketel, bovendien zit u na de kosten voor de aanschaf vast niet te wachten op nog meer kosten. Met een jaarlijkse onderhoudsbeurt verlengt u echter de levensduur van uw CV aanzienlijk en daarnaast bespaart u de kosten die gepaard gaan met een noodreparatie bij een storing.

Ondanks onderhoud toch een storing?

Is er ondanks een regelmatige onderhoudsbeurt van uw CV toch sprake van een storing? Hoe goed u uw apparatuur ook onderhoudt; een storing kan altijd optreden. Gelukkig kan een CV specialist u ook in deze gevallen snel en vakkundig helpen. U hoeft nooit lang in de kou te blijven staan.

Bron: 0900 CV-service

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*