Massagepraktijk Rozendaal nu van dinsdag tot en met vrijdag geopend.

,

Met ingang van 1 januari 2013 heeft Massagepraktijk Rozendaal de openingstijden verruimd. U kunt nu van dinsdag tot en met vrijdag terecht voor diverse massages.

Zo kunt u kiezen voor een ontspanningsmassage, waarbij gewerkt wordt met verschillende technieken zoals strijkingen met (delen van) de hand, onderarm of elleboog, knedingen, en waar nodig frictioneren. Deze technieken stimuleren de doorbloeding van de weefels, voeren afvalstoffen af en verbeteren de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.

Ook is het mogelijk een meer klachtgericht massage te ondergaan, bijvoorbeeld bij rugpijn en nekklachten.
Daarnaast biedt Massagepraktijk Rozendaal ook diverse vormen van zwangerschapsmassage aan. U kunt kiezen uit massage op de massagetafel waarbij u op uw zij ligt, een massage van 30 minuten op een stoel of massage op een zogenaamd hydrowave-kussen.Dit is een met warm water gevuld matrasje waar u op uw rug op ligt.
Vindt u het prettig om uw kleding aan te houden, dan is dynamische massage heel geschikt. Deze techniek wordt over de kleding gegeven en bestaat uit pulsende technieken die subtiel, zacht of stevig kunnen zijn en die het lichaam helpen te ontspannen. Deze techniek werkt goed bij mensen die het gevoel hebben ‘vast te zitten’ in hun lichaam.

Wilt u meer weten over de divers massagevormen die worden aangeboden en de exacte openingstijden, kijk dan op de website: www.massagerozendaal.nl.
Zoekt u naar een origineel cadeau of wilt u iemand verrassen, bijvoorbeeld voor een verjaardag, voor moederdag (natuurlijk ook voor vaderdag…..) of voor een zwangere (schoon)dochter of vriendin die een zwangerschapsmassage verdiend heeft? Dan is een massage cadeaubon van Massagepraktijk Rozendaal een uitstekend idee!