Nu ook gratis de 0900 0800 Android app

, , ,

Na het lanceren van de iPhone app twee maanden geleden, komen we nu ook met een app voor Android. Deze is net als de iPhone app gratis te downloaden. Met deze app heeft u 24 uur per dag 365 dagen in het jaar een vakman in de buurt. Wij van 0900 0800 bieden u 7 verschillende diensten onder één telefoonnummer. Of u een loodgieter, dakdekker of rioolontstopper nodig heeft, via 0900 0800 heeft u altijd de juiste vakman voor uw probleem.

09000800 telefoon applicatie

Hoe werkt deze App precies?

Download nu de Android app van 0900 0800 in de Google Play Store en ervaar het gemak van het landelijke 0900 0800 netwerk. Met deze app kunt u doormiddel van de belknop direct contact opnemen met ons servicecenter. Heeft u zelf niet de mogelijkheid om te bellen vul dan uw nummer in en wij bellen u. Klein probleem? Op de tipspagina vindt u handige tips om kleine problemen zelf op te lossen of te voorkomen. Deze tips worden wekelijks bijgewerkt. Zo heeft u altijd nieuwe tips tot uw beschikking, die aansluiten bij het seizoen van het jaar.

Behalve tips om problemen zelf op te lossen en te voorkomen geven wij ook handige tips over het besparen van energie. Wist u namelijk al dat het slecht is om in de winter alle ramen dicht houden? Niet doen! Een goede ventilatie in huis is heel belangrijk, óók in de winter. Ventilatie zorgt voor een gezonder binnenklimaat en bovendien is droge lucht sneller warm en is er dus minder energie nodig.

Waarom 0900 0800?

0900 0800 is dé dienst in Nederland voor hulp bij spoedproblemen in en om uw huis. Daarom komen wij nu voor u met een applicatie voor zowel Android als de iPhone omdat wij willen dat iedereen eenvoudig gebruik kan maken van onze dienst.  Wij hebben in heel Nederland een netwerk van glaszetters, dakdekkers, loodgieters, cv-monteurs, elektriciens, loodgieters en rioolexperts. Hierdoor kunnen wij altijd snel ter plaatse zijn om uw probleem in of om het huis op te lossen. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen. We hebben geen keuzemenu maar échte servicemedewerker die u te woord staat.

Bron: 0900 0800

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*