Vergelijking autoverzekeringen, oude en jonge burgers

Als we een vergelijking autoverzekeringen doen, blijkt dat de iets oudere burgers onder ons, dus de senioren, iets meer premie betalen dan de jongeren. Men is erg furieus dat juist aan de arme ouderen die het financieel niet zo breed hebben, juist meer geld wordt gevraagd. Het is in principe niet eerlijk dat alle mensen die een bepaalde leeftijd hebben, meer premie moeten afdragen. De verhoging is acceptabel, indien er schade is gereden.

Zowel bij de senioren als de jongeren die jonger zijn dan 25, is auto verzekering berekenen ter sprake. Gaat men een autoverzekering berekenen, dan betalen jongeren onder de 25 meer, want uit de praktijk is gebleken dat deze groep, nalatig rijgedrag vertoont. Ook deze groep jongeren dient meer premie af te dragen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*