Voordelig parkeren bij Schiphol, het kan!

De voorbije jaren kon worden vastgesteld dat het aantal parkeerplaatsen rond de Nederlandse luchthaven van Schiphol aanzienlijk is gestegen. De komst van maar liefst 40 verschillende onafhankelijke parkings heeft er niet alleen voor gezorgd dat de onderlinge concurrentie, maar ook de concurrentie met de parkings op de luchthaven zelf werd aangewakkerd.

Bovenstaande zorgde er echter voor dat een belangrijke inkomstenbron van de luchthaven langzaam maar zeker opdroogde. Omwille van deze reden pakte de luchthaven van Schiphol uit met de zogenaamde Schiphol Smart Parking. Deze parking moest een voordelig alternatief worden voor de andere parkings, maar helaas… Reeds na een korte tijd werd duidelijk dat ook de prijzen van deze parking nog steeds veel hoger lagen in vergelijking met de onafhankelijke parkings in de directe omgeving van de luchthaven.

De Schipholtunnel
Een andere, eveneens niet onbelangrijke factor die de prijzenoorlog beïnvloedt is de zogenaamde Schipholtunnel. Vroeger was naast de auto vooral de trein een favoriet vervoermiddel voor mensen die naar de luchthaven van Schiphol moesten. Tegenwoordig is de trein echter geen betrouwbare manier van transport meer in deze regio waardoor er steeds vaker voor wordt gekozen om gebruik te maken van de auto. U wil het namelijk niet tegenkomen dat u, uw vlucht mist omdat uw trein vertraging heeft. Hoe dan ook merkt de website Schipholparkerenvergelijken.nl dit aan haar bezoekers. De beheerder stelt ‘Steeds meer mensen kiezen er voor om met de auto naar de luchthaven te reizen. Zij willen hun voertuig op een betrouwbare plaats parkeren, maar willen tevens genieten van een zo laag mogelijke kostprijs. Wij kunnen hun daar bij helpen.’

Schipholparkerenvergelijken.nl
Schipholparkerenvergelijken.nl is een jonge website die er voor heeft gekozen om in samenwerking met de verschillende parkings een duidelijk beeld te schetsen van de kostprijs voor wat het parkeren van uw auto bij Schiphol betreft. Opmerkelijk is vooral het uiterst complete aanbod van de website, net als de onafhankelijkheid er van. ‘Het is onze taak om de gebruiker de voordeligste deal aan te duiden. Voor ons is daar geen voordeel aan verbonden waardoor de website toch als bijzonder betrouwbaar aanzien kan worden’, aldus de beheerder van Schipholparkerenvergelijken.nl.

Parkeren tegen een lage kostprijs
Door gebruik te maken van Schipholparkerenvergelijken.nl wordt het opeens toch mogelijk om op een goedkope manier te parkeren op de luchthaven. Voor mogelijke alternatieven is het vooral uitkijken naar andere luchthavens. Neem nu bijvoorbeeld deze van Groningen. Uw auto parkeren op de luchthaven van Eelde kost namelijk “amper” 50 euro per week. Wanneer u, uw auto een week wenst te parkeren op de luchthaven van Schiphol dient u rekening te houden met een kostprijs van 80 euro.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*