Be Informed Sales genomineerd voor titel Senior Sales Professional van het Jaar

,

Tessy van Stuijvenberg, commercieel manager Public Benelux van Be Informed, staat op 7 februari aanstaande in de finale voor de prestigieuze titel Senior Sales Professional. De titel wordt toegekend aan een sales professional die zijn klanten weet te ontwikkelen en op innovatieve en authentieke wijze resultaat bereikt.

De verkiezing wordt dit jaar voor de 41ste keer georganiseerd door de Sales Management Association (SMA). Na een uitgebreid selectieproces bestaande uit diverse voorrondes en diepte-interviews is Tessy van Stuijvenberg erin geslaagd een top 3 positie te bemachtigen.

Rik Hoogenberg, CEO van Be Informed, zegt: “We zijn uiterst trots op deze prestatie en zijn van mening dat Tessy de titel binnen kan slepen”. Tessy heeft een grote bijdrage geleverd aan het commerciële succes van Be Informed tot zo ver”.

Tessy van Stuijvenberg, commercieel manager van Be Informed, zegt: “Ik ben ontzettend trots op deze nominatie vanuit mijn eigen werkveld. Be Informed heeft mij de kans gegeven om te groeien in mijn vak. Deze waardering is een groot compliment voor het bedrijf Be Informed en natuurlijk voor mijzelf. Nu op naar de titel!”.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*