Boekscout geeft tweede dichtbundel Margrieta van Laar uit Ruurlo uit

Eind november had Margrieta van Laar uit Ruurlo weer een flink aantal gedichten verzameld en opgestuurd naar haar uitgever Boekscout te Soest. Ook dit tweede manuscript is onlangs uitgegeven en vanaf vandaag in iedere boekhandel in Nederland te bestellen. De bundel met de titel “Ontsnapping” is een prettige, gevarieerde bundel om je lekker aan te warmen tijdens de koude wintermaanden. De bundel heeft 42 pagina’s en in de beoordeling van Boekscout staat te lezen dat de afwisseling de kracht van de bundel is. Er zit voor ieder wat wils tussen. Is het ene gedicht niet zo herkenbaar voor je? Dan zijn er anderen die dat wel zijn. Zo schrijft Margrieta over de herfst, de zee en over de liefde.

In juni 2012 bracht Van Laar via dezelfde uitgever de bundel “Woordenstroom” op de markt. Deze bundel werd zeker voor een dichtbundel goed verkocht en Van Laar timmerde goed aan de weg met haar bundel. Zo was ze te zien en te beluisteren bij Focus TV, RTV Drenthe en Achterhoek FM. Ook tijdens de hobbybeurs in oktober in Ruurlo gaf Margrieta met haar dichtbundel acte de prèsence.

Voor een ieder die meer informatie wil over de dichtbundels een verwijzing naar de website: www.margrietavanlaar.nl of www.boekscout.nl. Titel “Ontsnapping”, 33 gedichten, isbn: 978-94-6206-585-7, vaste prijs: € 12,95. Titel “Woordenstroom”, 26 gedichten, isbn: 978-94-6206-124-8, vaste prijs: € 12,95.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*