Driessen nieuwe uitzendorganisatie voor gemeenten Noord en Midden Limburg

,

Met ingang van 1 maart 2013 zal Driessen de uitzenddienstverlening voor bijna alle gemeenten in Noord en Midden Limburg, de Veiligheidsregio Limburg Noord en het SW-bedrijf Westrom gaan verzorgen.

Dat betekent dat deze organisaties voortaan voor al hun uitzendkrachten gebruik zullen maken van de diensten van Driessen. De regio Noord en Midden Limburg biedt vele uitdagingen en ontwikkelingsmogelijkheden voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan. DriessenJobs, onderdeel van Driessen, bemiddelt in het samenbrengen van de vraag naar en het aanbod van werk.

Banenplein Limburg
De organisaties waarvoor Driessen de uitzenddienstverlening gaat verzorgen maken onderdeel uit van het samenwerkingsverband Banenplein Limburg. Banenplein Limburg werkt samen op het gebied van mobiliteit en externe inhuur. Sinds 2007 verzorgt Driessen reeds de payroll-dienstverlening voor Banenplein Limburg en vanaf 1 maart zal Driessen dus ook de tijdelijke (uitzend)vacatures, variërend van functies in de groenvoorziening tot ondersteuning van personeelszaken en van verpleegkundigen tot financieel medewerkers, gaan invullen.

Interesse in een baan bij een van de organisaties van Banenplein Limburg?
Kandidaten die geïnteresseerd zijn om te werken voor een van de organisaties van Banenplein Limburg kunnen zich inschrijven op www.driessenjobs.nl of telefonisch contact opnemen met Driessen via telefoonnummer 0492 – 50 66 55.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*