Ipad oplader handige accessoire

Sinds de introductie van de nieuwste iPad en iPad mini zijn er een aantal interessante accessoires voor deze gadgets te koop. Een iPad oplader, maar ook diverse bescherm hoesjes in tal van kleuren en prints. Ook een mooi en licht powerpack kan behoren tot de mogelijkheden.

Voor de liefhebbers zijn er een aantal leuke ertussen, welke zelfs gezien kan worden als een cadeautip voor de echte ipad lover. De apple tv 3 is daar een goed voorbeeld van. Voor iets meer dan honderd euro kan men deze op verschillende locaties kopen. Er zijn op dit apparaat ook diverse aanbiedingen van verschillende winkelketens. De apple tv 3 is een klein zwart kastje welke men via HDMI aan kan sluiten op de tv. Een eventuele computer beeldscherm is ook mogelijk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*