Jouw ultieme shopgeluk bij zamoda.nl

Die mooie chiffon blouse voor onder je favoriete blazer. Die ultieme highwaist broek. De schoenen en tas die je outfit helemaal compleet maken. Kleding en toebehoren online shoppen is met stip een van onze favoriete bezigheden! het blijft een van de allerfijnste dingen: online al jouw nieuwe aanwinsten op het gebied van kleding scoren. Moesten we vroeger de deur uit voor dat ultieme shopgeluk, dankzij internet kunnen we dat nu vanuit onze luie stoel doen. Deze maand maakt online mode shoppend Nederland kennis met een nieuwe modewebshop: www.zamoda.nl. Stoer, jong, fris. En dankzij een paar unieke eigenschappen nèt even specialer dan al die andere online shops.

Zamoda.nl heeft voor jouw een mooie collectie dames-, heren- , kinder- en tienerkleding in de aanbieding. Shoppers vinden er kleding van leuke betaalbare merken als PME Legend –voorheen Pall Mall-, Jack & Jones, Vero Moda, Only, LTB en Outfitters Nation voor jongens en meiden. Of iemand nu op zoek is naar een spijkeroverhemd, iets met studs, een stoere jeans, een geprinte legging of een basic V-hals t-shirt: Zamoda heeft het voor jou in huis. Naast kleding shop je bij Zamoda ook schoenen en accessoires van onder meer het merk Pieces en Pastry. Zo is jouw outfit binnen no-time helemaal compleet.

Kleding online shoppen doe je zeker en snel bij www.zamoda.nl! Schrijf je tevens in voor onze nieuwsbrief en ontvang €5,- euro shoptegoed voor op jouw eerste aankopen! So check it out!
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Voor informatie, een interview of acties kunt u contact opnemen met:

Fleur Janmaat
Telefoon: 085 7440833
Email: info@zamoda.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*