Kentalis Venlo verhuist

Ruim 80 verhuisdozen staan klaar. Draaiboeken en checklisten zijn op orde. Alle voorbereidingen zijn getroffen. Binnenkort verhuist Kentalis in Venlo naar Dichtershof aan de Albert Verweijstraat 2. De peuters en kleuters die problemen hebben met horen, praten en taal kunnen vanaf 25 februari terecht in dit prachtige pand. Groepsgewijs en individueel leren deze kinderen spelenderwijs beter communiceren, omgaan met anderen en hun gevoelens te uiten. Ook ouders krijgen handvatten voor de omgang met en opvoeding van hun kind.
“Een verhuizing is echt noodzakelijk“ vertelt teamleider Angelique Janssen, “De oude vestiging is te klein geworden. Op deze nieuwe locatie kunnen we nog meer kinderen behandelen”.

Ervaring met verhuizen heeft Kentalis. Onlangs is het ambulante team van Kentalis samen met de Taalbrug verhuisd naar de Vijverhofstraat. Kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 24 jaar kunnen daar terecht voor behandeling en therapie.
 “Het opgeknapte schoolpand is een visitekaartje voor onze cliënten en hun ouders”, aldus teamleider Angelique Janssen. “Samen met de Taalburg (school voor kinderen met spraak- en taalproblemen)  kunnen we nog beter werken aan de ontwikkeling van onze dove en slechthorende cliënten en cliënten met ernstige spraak-taalmoeilijkheden.”

  Oud adressen: Nieuw adressen:
Per direct Garnizoenweg 12  
5928 NA Venlo (Blerick)
Vijverhofstraat 4
5913 TV VENLO
T 077 399 96 53
Per 25 februari Postweg 88
(terrein Mutsaersstichting)
5915 HB Venlo
T (077) 321 78 30
Dichtershof
Albert Verweijstraat 2
5921 AZ Venlo-Blerick
T (077) 321 78 30
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*