Nieuw: vetcellen verwijderen door bevriezing

Cryolipolyse is pijnloos en effectief
Het is een veelvoorkomende frustratie; gezond leven en veel sporten en toch komen er steeds meer nare vetophopingen bij op bepaalde zones van het lichaam. Vooral op de buik en de heupen. Wanneer een dieet geen oplossing meer biedt en een chirurgische ingreep nog een stap te ver is kunt u kiezen voor de Cryolipolyse.
Bij Crylipolyse worden de vetcellen sterk afgekoeld. Door de kou worden de vetcellen afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. De behandeling is pijnloos en levert gemiddeld 1 cm reductie van de behandelde zone op per behandeling.

Wetenschappelijk onderbouwd
Dermatologen aan de Harvard Medical School ontdekten dat vetcellen minder goed tegen kou kunnen dan andere lichaamscellen. Hierdoor is het mogelijk om vetcellen te behandelen zonder daarbij omringend weefsel te beschadigen. Omdat het afvoeren van de vetcellen door het lichaam op natuurlijk wijze gaat, is het een geleidelijk proces en is het definitieve resultaat pas na enkele weken zichtbaar.

De behandeling
De behandeling vindt plaats in Rotterdam en Leidschendam en duurt per zone 40 minuten tot maximaal 1 uur. Tijdens de behandeling kunt u iets lezen of op een laptop/tablet werken. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Binnen enkele dagen na de behandeling ziet u het eerste resultaat. Na ongeveer 6 weken zijn alle kapot gevroren vetcellen door het lichaam afgevoerd. Deze vetcellen komen nooit meer terug. Voor het beste resultaat heeft u ongeveer 3 behandelingen nodig.

Voordelen van de Cryolipolyse:
– Pijnloos
– Vetcellen verdwijnen voorgoed
– Lichaamszone zelf te bepalen
– Geen chirurgische ingreep
– Geen herstelperiode
– Veilig en effectief
– Huid blijft onbeschadigd

De zones die u kunt behandelen:
Buik, taille,rug, billen, heupen, benen, binnenkant van de knie, bovenarm of onderkin.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*