Oldtimer verzekeren

, ,

Oldtimer verzekering

Als eerste in Nederland begon Gio Adviesgroep met het verzekeren van klassieke voertuigen tegen zeer goede premies en voorwaarden. Nu, bijna 40 jaar later biedt Gio Adviesgroep met de Gio Klassiekerpolis nog steeds een product dat naadloos aansluit op de wensen van de klassiekerbezitter en de Fehac.

Ook uw klassieke motor, bromfiets of bestelauto is bij ons onder de klassiekerpolis te verzekeren.

Online premieberekening

Via onze internetsite kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor uw klassieke auto en motor. Na het ingeven van uw voertuiggegevens vergelijken wij diverse verzekeraars voor u en geven u de aanbieding die het best past bij uw situatie.

Voor een snelle afhandeling van de online premieberekening is het handzaam om uw kenteken- en rijbewijs bij de hand te houden.

Bereken de premie voor uw oldtimer verzekering

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*