SLAM sponsort Warmonds Heineken Regatta Team

Het Team SLAM-online.nl

WARMOND – Het Warmondse zeilteam dat vorig jaar heeft deelgenomen aan de Heineken Regatta en een verdienstelijke tweede plaats in de poule heeft bereikt en overall tiende is geworden, neemt dit jaar wederom deel. Vorig jaar nog gesponsord door Gaastra, dit jaar treedt het internationale zeilmerk SLAM uit Italië op als hoofdsponsor.

Het team draagt de naam Team SLAM-online.nl omdat het befaamde merk begin maart van dit jaar tijdens de HISWA ook in Nederland en België de digitale deuren opent voor het publiek.

De Heineken Regatta is het grootste zeilevenement in de Caribbean en vindt plaats van 28 februari tot en met 3 maart in St. Maarten. Alhoewel wereldwijd de effecten van de crisis ook in de zeilsport zichtbaar zijn, blijft deze wedstrijd onder de zeilers een onverminderd populaire regatta. Ook dit jaar nemen meer dan 250 boten deel vanuit de hele wereld. Met wederom een sterke vertegenwoordiging uit Amerika, Duitsland en Nederland.

Het team bestaat uit de Warmonders: Jan-Willem Versluijs, Gerton Lusink Daniël Tuit, Niek Koopmans, Jan-Willem Velzel, Jeroen van Stijn en captain Jeroen Mantel. Versluijs zegt: “Vorig jaar zijn we met een relatief oude boot overall 10e geworden. We zijn nu ingeschreven in dezelfde categorie als de overall winnaar van vorig jaar. Waar ook oud-olympische zeilers meededen. Jeroen Mantel vult aan: “Als team nemen we deel aan zowel de zomer- als winterwedstrijden op de De Kaag. Dus we zijn goed op elkaar ingespeeld. We willen ons graag meten met de sterkste teams in een directe competitie met het doel om een nog beter resultaat neer te zetten. We hebben er het team voor!”.

Volg het team via de Facebook-pagina van SLAMBenelux.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*