Bikefamily breidt assortiment uit met Hollandia en Pelikaan

, ,

Bikefamily breidt haar assortiment uit met de kwaliteitsfietsen van Hollandia en Pelikaan. Zowel Hollandia als Pelikaan zijn van oorsprong Nederlandse fietsfabrikanten en beide merken produceren nog steeds in Europa. De voordelige omafietsen zijn van hoogwaardige kwaliteit, echter tegen een scherpe prijs.

Het assortiment van beide merken is breed en strekt zich uit van goedkope beachcruisers en mountainbikes tot de bekende oma- en opafietsen. De fietsen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en maten. Zo is de 28 inch zwarte omafiets erg populair.  Toch liever iets unieks? Dan is er de Pelikaan Create Your Own Bike, een omafiets waar je zelf de jasbeschermer e.d. kunt toevoegen. Pelikaan en Hollandia zijn oer-Hollandse merken die tevens nog in Europa fabriceren. De fietsen zijn van uitstekende Europese kwaliteit met voordelige prijzen. De service van beide merken is meer dan uitstekend: de fietsen worden nagenoeg afgemonteerd thuis afgeleverd, er is een uitgebreid mobiel en vast servicenetwerk aanwezig en de garantie op de fietsen van Pelikaan en Hollandia bedraagt twee jaar.

Goedekope kinderfiets kopen? Op zoek naar een voordelige damesfiets? Of toch een traditionele omafiets?Bikefamily is een snel groeiende online fietsenleverancier met webshops als onder meer: bestbuykinderfietsen.nl, bestbuyomafietsen.nl, omafiets.nl, regenkledingexpert.nl, beachcruiserstore.nl, mountainbikeconcurrent.nl en bmxwebshop.nl. Voor ieder wat wils. Bikefamily combineert de service van de traditionele fietsvakhandel met een uitgebreid assortiment en lage internetprijzen. Bikefamily is met 8 medewerkers actief vanuit haar hoofdvestiging in Dordrecht.

—-

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie of vragen over Bikefamily kunt u contact opnemen met Wijnand van Dommelen, te bereiken via 078-751 18 70 of 06-24 29 22 02 of wijnand@bikefamily.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*