Cadeautje voor uw relaties

, ,

Als bedankje voor het harde werk, een aandenken aan de samenwerking of voor de reclame. Wat uw doel met een relatiegeschenk ook is, het ontvangen ervan is altijd leuk. Zorg er daarom wel voor dat uw geschenk praktisch, origineel en leuk is. Denk dan aan tassen bedrukken?

U heeft de keuze uit veel verschillende soorten tassen. U vindt op onze site o.a. documenten-, boodschappen-, heup-, koel-, geschenk-, picknick- en rugtassen. Ook hebben wij een groot assortiment koffers en trolleys.

Om uit al deze tassen een juiste keuze te kunnen maken, geven wij u de mogelijkheid te filteren op uw gewenste prijsklasse en kleur. Hiermee vergemakkelijken wij de keuze voor u en vindt u altijd waar u naar op zoek bent.

Kiest u ervoor uw bedrijfslogo te laten drukken op de tasse, dan zijn de tassen leverbaar vanaf 7 dagen na uw bestelling. Tijdens deze bestelling kunt u zelf op een simpele manier aangeven hoe u het wilt. Wilt u toch liever onbedrukte producten? Dan leveren wij al vanaf 3 dagen na uw bestelling.

Neem snel een kijkje op onze site!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*