De nieuwe ‘Shopkortingscode app’: besparen was nog nooit zo gemakkelijk!

, ,

Even 20% korting ontvangen op de algehele collectie van de C&A? Of een leuk hotelletje in Parijs boeken met fikse korting? Dat gaat vanaf nu wel heel gemakkelijk! Met de kersverse app ‘Shopkortingscode.nl’, die afgelopen vrijdag op de Nederlandse markt werd gelanceerd, kunnen gebruikers in één handomdraai gratis de nieuwste kortingscodes en actiecodes op hun iPad of iPhone zien en meteen gebruiken voor hun online aankopen.


Zoek de beste kortingscode of aanbieding & bespaar op je online aankopen
Websites of apps die kortingen aanbieden zijn geen nieuw fenomeen, maar nog niet eerder bestond er een app waar zoveel winkels bij aangesloten zijn en alle kortingen zodanig overzichtelijk zijn weergegeven. Met de nieuwe kortingscode app van www.shopkortingscode.nl kun je voortaan in een oogopslag de nieuwste kortingscodes en acties van je favoriete winkels vinden op je iPad of iPhone. Eenmaal de app op je mobiel of tablet geïnstalleerd, blijf je altijd op de hoogte van alle actuele aanbiedingen en kortingen van bekende winkels als Zalando, Bol.com, Wehkamp, Sudtours of super hippe merken als Supertrash en Tommy Hilfiger. In totaal zijn er ontzaglijk veel kortingen en acties te vinden waarvan je gebruik kunt maken bij meer dan honderd uiteenlopende winkels. De app wordt dagelijks geüpdatet met de nieuwste gratis kortingscodes van je favoriete winkels waarmee je altijd met korting kunt shoppen. Zo blijf je dus telkens als eerste op de hoogte van zinderende acties en kortingen.


Uitknippen van waardebonnen is verleden tijd

Kortingscodes van de ‘Shopkortingscode app’ zijn digitale kortingsbonnen, die je meteen bij de desbetreffende webwinkel online kan invoeren. Vaak worden deze ook wel ‘actiecodes’ of ‘promotiecodes’ genoemd, maar dit zijn allemaal digitale varianten de vertrouwde kortingsbonnen, coupons en vouchers voor extra korting. Bestel online je favoriete kledingstuk, vakantie, laptop of ander product in jouw lievelingswinkel en voer daarna de kortingscode in tijdens het bestelproces. Onmiddellijk wordt de korting berekend of kun je gebruik maken van allerlei acties zoals gratis verzending of maak je kans op leuke prijzen. Steeds meer webwinkels maken gebruiken van kortingscodes, en dat kan jou als consument veel geld besparen. Sla dus nu je slag en ontdek de nieuwe ‘Shopkortingscode app’!

Vereisten installatie app:
De Shopkortingscode app is compatibel met de iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (3de generatie), iPod touch (4e generatie), iPod touch (5e generatie) en iPad. Vereisten: iOS 5.0 of nieuwere versies. Deze app is geoptimaliseerd voor iPhone 5.

Downloaden via de website of iTunes
Wacht dus niet langer en download de ‘Shopkortingscode app’ geheel kosteloos via: https://itunes.apple.com/nl/app/shopkortingscode.nl/id601414962?mt=8 of raadpleeg de  website www.shopkortingscode.nl voor meer informatie.

NOOT VOOR DE REDACTIE
Neem voor meer informatie en eventuele vragen contact op met:
Jeroen Bom, tel :+31103400992
Email contact: info@prodomains.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*