Doopsieraden en Communiesieraden collectie 2013 nu verkrijgbaar


De mooiste doopsieraden en communiesieraden vind je bij www.kayasieraden.nl. Gemaakt van de mooiste materialen zoals échte zoetwaterpareltjes, edelsteentjes, Swarovski kristallen en een verzilverd kruisje.

De lente is in aantocht, de tijd van communies breekt aan. Ze draagt vast het mooiste kanten jurkje, dat misschien wel van generatie tot generatie is doorgegeven. Om haar nog meer te laten stralen lanceert sieradenontwerpster Tanja speciale communiesieraden. Een waardevol sieraad dat ze vol trots kan dragen. Om het daarna te bewaren als aandenken aan deze bijzondere dag.

Speciale samenwerking
Bij Arsa Baby vind je kleding voor babys’ eerste speciale gelegenheid zoals geboortefeest, doopfeest of babyborrel. Kaya Sieraden ontwierp speciaal voor deze kledij het dooparmbandje “Snowwhite” gemaakt van helderwitte zoetwaterparels. Uw lezers ontvangen dit armbandje ter waarde van € 13,95 gratis bij een bestelling van een jurkje met vermelding van het codewoord ‘snowwhite’.
Voor trotse oma, mama en meter
Bij de doop- en communiesieraden zijn bijpassende dames armbanden verkrijgbaar voor oma, mama of meter. Symbolisch voor jullie onvoorwaardelijke band.

Product – en verkoopinformatie
De dooparmbandjes en communiesieraden zijn vanaf 10 maart verkrijgbaar bij www.KAYAsieraden.nl en diverse verkooppunten.
Per sieraad doneert KAYA €1,25 zodat een kind in Gambia één week naar school kan.
– Dooparmbandje ‘Little Blessing’ € 14,90
www.kayasieraden.nl/nl/gelegenheid/doopviering/
– Communie armbandje € 15,90
www.kayasieraden.nl/nl/gelegenheid/communie-vormsel/
– Mom & Me armbandjes € 33,90
– Grandma & Mom & Me € 48,90

Noot voor de redactie

Voor meer informatie over dit bericht neemt u contact op met Tanja Rakhou, info@kayasieraden.nl of +386-51671155.
Beeldmateriaal: Dit persbericht en bijbehorend rechtenvrij (hoge resolutie) beeldmateriaal kunt u aanvragen via info@kayasieraden.nl
Fotografie service: KAYA stelt graag sieradensamples beschikbaar voor fotoshoots en reportages.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*