Lencom.eu blijft uitbreiden!

De webshop www.lencom.eu met elektronica producten zorgt voor uw comfort@home. U kan vanuit uw zetel elektronica producten aankopen die u het leven aangenamer maken. Niets zo gemakkelijk!

Gestart met merken als Alecto, Kid’Sleep, Marmitek, Pabobo… blijft Lencom.eu uitbreiden om zoveel mogelijk aan de vraag van de klant te voldoen. Sedert enkele maanden hebben ook de merken Nextime en VTech zijn intrede gedaan op de webshop.

De klokken van Nextime vertellen je niet enkel hoe laat het is, ze hebben ook nog eens een leuk en uniek design. Nextime heeft ontwerpen die geïnspireerd zijn door de laatste technologieën, markante sportfiguren, e.d.

Ben je een dierenliefhebber? Ben je een sportief persoon? Ben je trots op je Nederlands roots? Je vindt zeker je gading in het Nextime gamma op www.lencom.eu!

Uiteraard worden ook de jongsten onder ons niet vergeten op Lencom.eu. Technologisch hoogwaardige en  educatieve speelproducten van VTech zijn sinds kort terug te vinden op Lencom.eu. Uren speelplezier voor de kids met de KidiZoom, Storio of Storio 2 van VTech, uitbreidbaar met spellen voor meisjes en jongens van verschillende leeftijden. Bekijk ons aanbod op www.lencom.eu.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*