Tablet.nl is ONLINE! Het platvorm voor tablet gebruikers

, , , ,

Tablet.nl wil blije tablet gebruikers

Woensdag 13 maart is om 14:00 het gloednieuw platform voor tablet gebruikers, genaamd Tablet.nl online gegaan. Tablet.nl is een combinatie van een webshop en een nieuwssite. Naast het nieuws vind je hier ook fun, vraag en antwoord, video tutorial, services punten en andere praktische tips voor je tablet. Het team achter de site heeft maar één doel voor ogen: blije tablet gebruikers. Tablet.nl is een leuke plek voor inspiratie, overleg met de community, producten en ondersteuning bij het gebruik van een tablet.
De verkoopcijfers van tablets liegen er niet om. De tablet is het populaire multimedia apparaat op dit moment. Dat zorgt voor een groeiende behoefte aan inspiratie, tips, accessoires en hulp bij tablet gebruikers. Hoe installeer ik een kinderslot? Welke gegevens ben ik kwijt als mijn iPad gestolen wordt? Typische vragen die leven in veel huishoudens. De oprichters zien daarom voldoende kansen voor een nieuw platform. Tablet.nl is een mix van een nieuws portaal, een community, een forum en een webwinkel met een ruim assortiment.

“Het is onze missie om tablet gebruikers blij te maken met actuele informatie, reviews, instructies, het faciliteren van een community en hoge kwaliteit producten die snel worden bezorgd.” aldus Coen (27), één van de oprichters .

TABLET NIEUWS
Tablet.nl verzorgt geheel in eigen, jonge en frisse stijl, het dagelijkse tablet nieuws. Alle merken, accessoires en apps komen aan bod. Tablet gebruikers kunnen tips doorgeven, zodat de redactie op onderzoek kan gaan. Wil jij zelf het nieuws brengen bij Tablet.nl? Dat kan ook door je aan te melden als gast schrijver.

COMMUNITY
De oprichters hebben zich ten doel gesteld om het platform samen met tablet gebruikers verder te ontwikkelen. Daarom is er gekozen voor een platform waarbij communicatie tussen gebruikers onderling en communicatie met de redactie centraal staat. Zo is er een vraag en antwoord sectie en kan iedereen beoordelingen schrijven. Tevens kan ieder artikel gewaardeerd worden. Je kan er terecht voor tablet service punten, instructie video’s en contact informatie van tablet merken.

REVIEWS
De redactie achter het platform zal een mening vormen over toonaangevende tablets, accessoires en apps. Ook hierbij is de mening van de Tablet.nl community belangrijk.

SHOP
Natuurlijk mag een webshop niet ontbreken op dit platform en kan je er tablets en tablet accessoires kan kopen. Zodra er een community van voldoende omvang is zullen de oprichters unieke deals inkopen waar de bezoekers van kunnen profiteren.

INFORMATIE VOOR DE PERS:Download de perskit, klik hier.
Contact personen:
Willem Naber (oprichter 06-22988031)
Coen Walstra (oprichter 06-16529308)Mascotte_oranje
Adres:
Tablet.nl
Conradstraat 8C
1018 NG Amsterdam
Telefoon:
020 – 8100165
Logo_tablet
Email:
info@tablet.nl
pers@tablet.nl
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*