ThomDeck lanceert nieuwe website

,
Kunststof terrasplanken

ThomDeck terrasplanken website

De nieuwe ThomDeck website geeft op een overzichtelijke manier meer informatie over composiet terrasplanken. Bezoekers kunnen hier meer algemene informatie vinden over kunststof terrasplanken en over de toepassingen en montage van ThomDeck. Ook staan er een aantal projecten op de website en kunnen bezoekers brochures downloaden. Met de zoekfunctie kunnen bezoekers makkelijk en snel informatie opzoeken.

Kunststof terrasplanken ook wel bankirai, composiet, vlonderplanken of WPC terras genoemd zijn onderhoudsarm en worden veel gebruikt voor terrassen, tuinen, balkons en dakterrassen. Maar ook voor tuinafscheidingen, hekwerken, schuttingen, havens, steigers, bruggen, zwembaden en opstapjes.

Meer informatie over ThomDeck terrasplanken op www.thomdeck.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*