Zorgverzekering 2014 duurder dan dit jaar?

Consumenten kozen er dit jaar massaal voor om het eigen risico binnen een verzekering te verlagen en daardoor minder zorgpremie te gaan betalen. Een verstandige keus voor wie wilt besparen op zorg, maar op lange termijn zorgwekkend voor de verzekeraars. Er is een grote kans dat de zorgpremies daardoor in 2014 omhoog zullen gaan. Voor wie in 2014 toch voordelig verzekerd wilt zijn, kan vanaf november zorgverzekeringen vergelijken op Zorgverzekeringvergelijken2014.nl.

Verhogen eigen risico
In 2012 telde de hoogte van het verplicht eigen risico nog 220 euro voor het jaar. Maar in 2013 werd deze prijs verhoogt naar 350 euro per jaar. Veel mensen denken niet tot 350 euro aan zorg uit te geven en natuurlijk is het dan goedkoper om het eigen risico te verhogen tot een bedrag van 850 euro. Een logische gedachte, want zo bespaart u al snel 20 tot 25 euro per maand aan premie. Dit jaar koos 12 procent van de zorgverzekerde voor een verhoogd eigen risico, in 2012 was dit bedrag nog maar 6 procent.

Grote gevolgen
Het probleem van deze verandering, is dat zorgaanbieders minder inkomsten ontvangen en dit kan tot gevolg hebben dat ze tekort geld hebben om alle zorg te financieren. Daardoor is er een kans dat de prijzen van zorgverzekeringen in 2014 flink zullen stijgen. Als dat zo is, is het voor consumenten belangrijker om de zorgverzekeringen voor 2014 te kunnen vergelijken. Zorgverzekeringvergelijken2014.nl vergelijkt daarom alle Nederlandse zorgverzekeringen voor 2014.

Belangrijke keuze
Het is belangrijk om goed te vergelijken als het aankomt op het kiezen van een zorgverzekering. Als u de verkeerde verzekering kiest, kunt u namelijk voor hoge kosten komen te staan. Dat is geen fijne gedachte. Zorgverzekeringvergelijken2014.nl wijst u daarom de weg tussen alle gecompliceerde verzekeringen van diverse zorgaanbieders zoals FBTO, Zilveren Kruis en OHRA. De website geeft u tips, antwoord op vragen en een duidelijk beeld van de zorgverzekeringen in 2014. Zo kunt u makkelijker een verzekering kiezen.

Zorgverzekeringvergelijken2014.nl onderscheidt zich door het gehele aanbod van 2014 te tonen en niet enkel de prijs te vergelijken, maar ook de inhoud, dekkingen en beoordelingen weer te geven. Hierdoor is de website een nauwkeurige en betrouwbare vergelijkingstool.

Netoda Internet Marketing B.V.
De vergelijkingssite is gemaakt door de webontwikkelaar Netoda Internet Marketing B.V. Deze ontwikkelaar maakt veel gebruik van zoekmachine optimalisatie en affiliate marketing. Netoda Internet Marketing B.V. is ook de bedenker en ontwikkelaar van Fashionblogster.com, Zorgverzekeringvergelijkenstudenten.nl en Simonlypro.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*