Eigenaren van een vakantie accommodatie roepen IHA.co.nl uit tot favoriete website voor de verhuur van hun vakantiehuis

Tussen 9 en 13 januari van dit jaar werd een telefonische enquête uitgevoerd onder 1.000 eigenaren die hun vakantie accommodatie over de hele wereld verhuren.

Wie zijn deze verhuurders die hun voorkeur voor de IHA.com website uit hebben gesproken?
Het zijn vooral eigenaren die een direct contact met hun gasten via www.iha.com op prijs stellen  en zo weten aan wie zij hun woning verhuren. Ze waarderen de complete en gedetailleerde presentatie van hun vakantiehuis, maar ook het feit dat indien gewenst een persoonlijke tekst kan worden toegevoegd. Ze zeggen dat vakantiegangers het grote aantal foto’s op prijs stellen en waarderen zelf het feit dat 96 foto’s gratis kunnen worden toegevoegd;-) IHA.com brengt geen administratiekosten in rekening en er wordt geen commissie op de verhuurprijs berekend.
Bovendien is de huurprijs lager, omdat ongeveer  15% à 20% aan commissie en administratiekosten niet doorberekend worden. Omdat de advertentie in 11 talen wordt vertaald en gepubliceerd, bereiken ze een internationaal publiek. Deze eigenaren zeggen tevreden te zijn met een optimale verhuur van hun accommodatie aan een internationale clientèle met reserveringen het hele jaar door, ook buiten het seizoen.

Hieronder vindt u de mening van enkele eigenaren:

Claudine

“Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds mei 2015

Ik vind IHA al jaren een goeie site en ik hoop dat jullie dat blijven, want niet iedereen wil via organisaties als Airbnb, booking of Tripadvisor zijn huis verhuren.

Jullie grootste voordeel: een persoonlijk contact met de vakantiegast is mogelijk.

Thankx!

Claudine”

Bekijk de advertentie van Claudine: https://www.iha.co.nl/vakantiehuis-appartement-l-estartit_15440

 

Philippe

“Verhuurder op IHA Holiday Ads sinds januari 2011

Ik vind IHA echt een prima website en publiceer mijn vakantiehuis sinds meerdere jaren met een goede rentabiliteit, ik hoop maar dat het succes van IHA hen niet naar het hoofd stijgt zoals HOMELIDAYS (die haar adverteerders nu haast afperst) en dat een direct contact tussen eigenaar en vakantieganger mogelijk blijft. Niet iedereen huurt graag via AirBnB, Booking of Tripadvisor, websites niet zo transparant zijn als men denkt…..

Merci IHA”

Bekijk de advertentie van Philippe> https://www.iha.co.nl/vakantiehuis-appartement-playa-del-ingles_74093

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*