Inter Actus breidt uit met 3 adviseurs

Inter Actus helpt ondernemers betere ondernemers te worden. Dit doen we al meer dan 25 jaar met veel succes. Om succesvol te blijven, werken we voortdurend aan het optimaliseren van de dienstverlening. We zijn daarom verheugd met de uitbreiding van ons team met drie nieuwe adviseurs. Daarmee kan een breder dienstenpakket aangeboden worden en zijn wij nóg beter in staat om organisaties te helpen met het verbeteren van hun resultaten.

Amaya Garmendia

Amaya maakt sinds februari deel uit van het team van Inter Actus. Als Register Valuator en Corporate Finance Consultant ligt haar passie en specialisme op het gebied van bedrijfswaarderingen: waardebepaling, waardecreatie en waardeverhoging. Bijvoorbeeld ten behoeve van (ook internationale) fusies en overnames. Daarnaast ondersteunt Amaya organisaties bij het optimaliseren van het werkkapitaal en het genereren van meer liquiditeit. Het opstellen en analyseren van businessplannen behoort tot haar werkzaamheden, evenals het uitvoeren van risico- en scenarioanalyses. Verder adviseert zij ondernemers bij investerings- en financieringsvraagstukken. Daarbij is Amaya niet alleen sparringpartner voor ondernemers, maar heeft zij vaak ook een adviserende rol richting advocaten en banken.

Tot slot is Amaya, naast Master in Financial Management, Master in Finance en Master in Business Valuation, sinds maart 2016 ook Register Valuator. Dit betekent dat zij als onpartijdig adviseur (bindend) advies mag geven bij onenigheid en geschillen over de waarde van aandelen.

Bart Janssen

Bart is expert op het gebied van crisismanagement, strategische advisering, investerings- en financieringstrajecten en overnamebegeleiding. Deze competenties zet hij sinds februari voor Inter Actus in om bedrijven te helpen om hun (financiële) prestaties te verbeteren. Bart werkte 15 jaar als directeur Bedrijfsmanagement bij diverse lokale Rabobanken. Als financieringsdeskundige was hij betrokken bij diverse Bijzonder Beheer-dossiers. Daarnaast verrichtte hij interim-managementwerkzaamheden en was hij nauw betrokken bij reorganisaties. Bart is breed opgeleid (accountancy en Nyenrode MBA) en beschikt over een groot netwerk. Het opstellen en analyseren van ondernemingsplannen, verbeteren van stuurinformatie, turn-around begeleiding en het begeleiden van start-ups behoren tot zijn kerncompetenties.

Dankzij zijn ervaring op het gebied van finance en risk kan Bart bovendien veel waarde toevoegen in de professionalisering van de financiële functie en het oplossen van complexe problemen. Daarnaast is hij een echte ‘verbinder’. Zijn stijl omschrijft Bart als ‘nuchter, betrouwbaar en in staat om te nuanceren, waarbij humor een waardevol instrument is’.

Rafik Ben Saad

Rafik werkt sinds 1 maart voor Inter Actus. Zijn specialiteit is tweeledig: Rafik helpt organisaties om het verbeterpotentieel inzichtelijk te maken, maar begeleidt ondernemers en medewerkers ook tot op de werkvloer om dit potentieel om te zetten in duurzaam betere prestaties. het analyseren en benchmarken van bedrijfs- en afdelingsresultaten en de implementatie van  managementinformatiesystemen behoren tot zijn kerncompetenties. Daarnaast heeft Rafik een brede achtergrond binnen de automotive. Hij werkte als consultant, projectmanager en dealer development&sales-manager bij Mazda Motor Nederland, W&D consultants, Innovam en M. de Koning Autobedrijven. Hierdoor heeft hij een brede kijk op bedrijfskundige, commerciële en financiële vraagstukken.

Rafik’s aanpak is praktijkgericht, no-nonsense en hands-on: wat willen we bereiken en hoe gaan we daar komen? Daarnaast leert hij mensen om persoonlijk effectiever te worden, zodat zij betere resultaten kunnen behalen.
www.interactus.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*