PC Refresh opent vestiging in Amsterdam

Den Haag, april 2017 – Computer- en telefoongebruikers in Amsterdam en omgeving kunnen voor het laten repareren van hun pc, laptop, tablet, Mac en/of mobiele telefoon vanaf nu terecht bij de nieuwe vestiging van PC Refresh in deze stad. Zo is er dus altijd een reparatiespecialist in de buurt.

De vestiging in Amsterdam is de tweede vestiging van PC Refresh en vormt dé plek waar zowel particulieren als ondernemers hun defecte computer en/of mobiele telefoon ter reparatie aan kunnen bieden.

Snelle 24-uurs service
Het moeten missen van een computer of telefoon is voor veel mensen erg vervelend. Daarom heeft PC Refresh het proces zover geoptimaliseerd dat de meeste reparaties binnen 24 uur kunnen worden gedaan. Zo wordt het ongemak van een defect apparaat zo klein mogelijk gehouden.

Vrijblijvende diagnose
Computers en mobiele telefoons zijn complexe apparaten en problemen kunnen vaak meerdere oorzaken hebben. Om die reden kiest PC Refresh er altijd voor eerst een geheel vrijblijvende diagnose uit te voeren. Het voordeel van zo’n diagnose is dat klanten vooraf precies weten waar ze aan toe zijn en dat u vooraf zicht heeft op de kosten van een reparatie.

Reparatie en garantie
Een reparatie is in te boeken via de website van het bedrijf. PC Refresh voert iedere reparatie uiterst grondig en precies uit. Bij uiterst grondig en precies repareren hoort uiteraard ook een uitstekende garantie. PC Refresh geeft daarom op alle hardware twee jaar garantie.

Privacy Code
Op de werkplaats van PC Refresh altijd op een georganiseerde en veilige manier wordt gewerkt. Ook het zorgvuldig omgaan met persoonlijke en zakelijke gegevens heeft de hoogste prioriteit. Hiervoor moeten alle medewerkers zich houden aan een speciale Privacy Code.

Kijk voor meer informatie over de werkwijze van PC Refresh op: www.pcrefresh.com. De vestiging in Amsterdam is te vinden op aan de Roelof Hartstraat 52 in Amsterdam. PC Refresh is klanten graag van dienst.   

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*