Taxi nodig?

, , ,

Taxi nodig?

Het traditionele taxi vervoer rekenen wij nog steeds tot onze vaste taken. Goedkoop met eigen chauffeur naar uw locatie.

Direct een taxi nodig voor Maastricht en omgeving? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij streven naar 100% tevredenheid, betrouwbaarheid, service en kwaliteit.

Budget Airport Taxi Limburg zorgt voor een veilige, flexibele maar vooral betrouwbare rit naar de plaats van uw bestemming.

Onze moderne taxi’s zijn voorzien van een comfortabele uitrusting. Wij staan voor u klaar of u nu alleen of in groepsverband, particulier of zakelijk reist en dat alles tegen scherpe tarieven.

Wij staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar.airport taxi - taxi service - taxi 24 uur

Zeker in een vreemde omgeving is een chauffeur de oplossing; nooit meer zoeken naar de plaats van bestemming; geen tijd meer verspillen met het zoeken naar een parkeerplaats, maar gewoon voor de deur in- en uitstappen.

Bestel direct: 06-18622390 Of stuur een email naar: Info@budget-taxi-maastricht.nl

http://www.budget-taxi-maastricht.nl/

Heeft u wat vaker een chauffeur nodig, omdat u wat minder mobiel bent geworden?

Informeer dan naar de ruime mogelijkheden die ons bedrijf kan bieden

Heeft u direct en met spoed een taxi in de omgeving van Maastricht nodig?

Bel dan meteen Budget Airport Taxi Limburg op nummer: 06 18622390

Ons wagenpark bestaat uitsluitend uit nieuwe, stijlvolle en ruime taxi’s waarin u met het grootst mogelijke comfort naar uw bestemming rijdt.

Bestel direct of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wij staan 24 uur voor u klaar!

 

Budget Airport Taxi Limburg is een compact bedrijf dat een ruime ervaring heeft met het verzorgen van vervoer voor particuliere en zakelijke klanten.

De privacy en veiligheid van onze klanten vinden wij erg belangrijk, evenals een persoonlijke benadering en een ontspannen omgangsvorm. Wij zijn 24 uur bereikbaar om u te woord te staan en u te vervoeren.

http://www.budget-taxi-maastricht.nl/

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*