Samenwerking tussen tBureau en Time-IT breekt de zorg open

, ,

PERSBERICHT

Deze nieuwe samenwerking breekt de zorg open

tBureau, gespecialiseerd in innovatieversnelling in de zorg, en Time IT, unieke stappenplan generator voor directe kostenbesparing, gaan samen de zorgsector accelereren. Deze samenkomst van innovatie en kostenbesparing biedt een bijzondere combinatie. tBureau en Time IT breken de weg open naar toekomstbestendige innovatie in care en cure.

De samenwerking – versnelling van innovatie

De exclusieve samenwerking tussen tBureau en Time IT gaat grote veranderingen teweegbrengen binnen de zorg, want tBureau kan nu met de tools van Time IT implementaties van zorginnovaties op unieke wijze versnellen en verbeteren. Zorgorganisaties gaan hier voordeel van hebben, omdat innovaties efficiënter en met een hogere adoptiegraad geïmplementeerd worden. De patiënt, de zorgprofessional en de organisatie als geheel hebben daar profijt van. tBureau en Time IT gaan een exclusieve samenwerking rondom het gebruik van Time IT voor versnelling van zorginnovatie aan.

[Quote]

 “Ons verandermanagement helpt mensen beter functioneren door technologie aan te passen en daarmee processen en structuren te transformeren. Dit vraagt om een toekomstbestendige, duurzame aanpak met focus op rendement.” – Saskia Timmer, managing partner tBureau

[Einde quote]

tBureau – Versneller van innovatie

tBureau is een adviesbureau voor verandermanagement gericht op de zorg. tBureau is gespecialiseerd in het verstevigen van interne veranderkrachten. Zorg gaat over mensen, daarom is tBureau specialist in samen met mensen werken aan verandering binnen de organisatie. Opvallend aan de aanpak is de inzet van ‘versnellers’; veranderkundige interventies die betere en snellere acceptatie en adoptie van veranderingen mogelijk maken.

 

Time IT –Stappenplan generator die direct kosten bespaart

Time IT (product van Mirada BV) is een partner voor zorgorganisaties die efficiency en kostenbesparing belangrijk vinden. Time IT maakt het met innovatieve communicatietools mogelijk om activiteiten en taken real time en op een gestructureerde manier te verzamelen. De stappenplan generator (Time IT) – een door Mirada BV ontwikkelde methodiek – biedt een plan van aanpak op maat om implementaties in de zorg tot een succes te maken. Het dashboard met een real time Gantt Chart van het product Time IT maakt dit overal ter wereld mogelijk door activiteiten aan te sturen via centrale, heldere communicatie en een audit Trail.

Noot voor de redactie:

Meer weten over toepassingen en mogelijkheden van deze nieuwe samenwerking? Neem dan contact op met Saskia Timmer, managing partner van tBureau.

saskia@tbureau.nl | www.tbureau.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*