Nederland in 2018 massaal aan de thee

Het nieuwe jaar begint zoals altijd met een aantal voorspellingen waaronder ook de verwachting van trends in de sector Eten & Drinken. Naast de groei van biologische producten, poke-bowls en vleesvervangers zal het aantal mensen dat thee gaat drinken in 2018 naar verwachting ook massaal groeien, maar waarom eigenlijk?

Een gezonde levensstijl met losse thee
Een gezonde levensstijl is tegenwoordig een belangrijk onderdeel van ons leven, ook in 2018 zal dit zo blijven. Losse thee is, naast water, een ideale drank die hierin kan bijdragen. In tegenstelling tot thee uit theezakjes die bestaan uit gruis, ook wel fannings genoemd, bevat losse thee hele theebladeren die er voor zorgen dat de thee zijn smaak, kwaliteit en gezondheidsvoordelen behoudt. Daarom zal het assortiment en het aanbod van losse thee ook in 2018 blijven groeien.

Variaties
Losse thee is in vele smaken en soorten verkrijgbaar. De smaken van de diverse soorten zijn ieder authentiek en worden op verschillende wijzes geplukt, gestoomd en/ of gedroogd. Groene thee en witte thee worden over het algemeen het meest geadviseerd te drinken om aan een gezonde levensstijl te voldoen aangezien deze ook kunnen helpen bij het afvallen, maar de goede eigenschappen van zwarte thee en rooibos thee moeten zeker niet worden onderschat.

Online thee bestellen
Ondanks de stijgende populariteit is voor een groot deel van de mensen het drinken van losse thee nog onbekend of wordt het gezien als een luxe product. Doordat er steeds meer bekend wordt over de voordelen van losse thee en deze informatie online wordt gedeeld, wordt het drinken van losse thee ook steeds toegankelijker. Tevens is thee bestellen in een online theewinkel tegenwoordig niet meer weg te denken. Een ruim aanbod van losse thee en speciale theesoorten zijn met een paar eenvoudige klikken online te bestellen en in de meeste gevallen kun je de volgende dag al beginnen met het drinken van een kop heerlijke losse thee.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*