Zegeltjes likken bij AH is geld waard bij Spinoza

PERSBERICHT

Zegeltjes likken bij AH is geld waard bij Spinoza

Voordelig uit eten bij Eetcafé Spinoza

Leeuwarden – Het waren dure tijden in december. Waarschijnlijk heeft u veel extra’s bij o.a. AH, de Jumbo, Paxis moeten kopen om uw spaarzegels te krijgen. Uw keukenla ligt waarschijnlijk vol met een fortuin aan onbruikbare & -geldige zegels.

Al die acties van AH, IENS, Karwei en dergelijke zijn leuk hoor! Eerst registreren op hun site, vooruit betalen, alleen hun eigen zegels, beperkte beschikbaarheid en dat alles zonder dat u er zelf echt beter van wordt.

Eetcafé Spinoza pakt het anders aan, wij introduceren een eigen “zegel-plak-boekje”. Hierin kunt u alle, maar dan ook echt alle, zegels door elkaar heen plakken. Elke volle kaart geeft recht op een gratis drie-gangen-keuze-menu. Dat is nog eens waar voor je geld!

Niets vooruit betalen, registreren en meer, maar gewoon uw volle “zegel-plak-boekje” inleveren. That’s all. Als de Lidl met zegels op de markt komt zijn deze ook gewoon geldig bij ons.

Lege “zegel-plak-boekjes” zijn af te halen bij eetcafé Spinoza.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*